Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier

melissa poseløs støvsuger – 16420263

  Del

  zoom
  melissa poseløs støvsuger – 16420263

  Løft rengøring i dit hjem op på et helt nyt niveau med den poseløse Melissa støvsuger, der er ideel til dig, som er træt af at bruge penge på- og gå på jagt efter støvsugerposer, og som i det hele taget synes, at det er en træls tjans at skifte poser ud i din støvsuger – dens specialudviklede støvbeholder er en fantastisk erstatning for poser, som gør tømning efter brug problem- og omkostningsfrit. Læs mere nedenfor. Læs mere om produktet

  Vejl. pris Kr. 399,00

  Vejl. pris kr 499,00

  -20%

  Lagerstatus: *Varen er midlertidigt udsolgt

  Føj til huskeseddel
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre

  Løft rengøring i dit hjem op på et helt nyt niveau med den poseløse Melissa støvsuger, der er ideel til dig, som er træt af at bruge penge på- og gå på jagt efter støvsugerposer, og som i det hele taget synes, at det er en træls tjans at skifte poser ud i din støvsuger – dens specialudviklede støvbeholder er en fantastisk erstatning for poser, som gør tømning efter brug problem- og omkostningsfrit. Læs mere nedenfor.

  Støvbeholder, der er let at tømme
  Med Melissa støvsugeren behøver du ikke at holde øje med, hvornår en pose skal udskiftes, huske på at købe nogle nye eller tænke på opbevaring. Du kan nemt og bekvemt tømme støvbeholderen i din skraldespand, lige så ofte du vil, så du undgår eventuelle lugte, der over tid traditionelt sætter sig i en almindelig støvsugerpose.

  Støvbeholderen i støvsugeren er specielt udviklet til at opsamle og opbevare støv - og på grund af beholderens unikt udtænkte form, glatte overflade og vertikale hældning, da opsamles støvet i den ene side af beholderen, hvorefter det automatisk glider ned i støvopsamlerens bund, så der kan fyldes mere deri og så det alt sammen er samlet til når du hurtigt vil tømme beholderen.

  Du slipper for besværet ved at tømme støvsugerposer, løbe tør for poser og rende rundt i byen efter nye poser. Du undgår et velkendt irritationsmoment, forårsaget af en traditionel støvsuger, i dét øjeblik du opdager, at du ikke har flere poser tilbage – og ikke mindst slipper du for risikoen for, at posen sprænger eller støvsugeren brænder sammen, fordi du ikke når at tømme den i tide.

  1000W fast hastighed og sugeevne
  En anden fordel ved den poseløse støvsuger er, at den fastholder sugeevnen bedre end en traditionel støvsuger, så den sikrer dig ekstraordinære rengøringsresultater hver eneste gang du tager den i brug.

  Den traditionelle støvsuger mister sugekapacitet i takt med, at dens støvsugerpose fyldes, så den skal kæmpe ekstra hårdt for at fange støv og snavs - hvorimod du med en Melissa poseløs støvsuger vil undgå dette problem, fordi den med dens faste hastighed og sugeevne på 1000w stort set ikke bliver påvirket af, hvor fyldt beholderen er (sker det til gengæld, kan du på få minutter nemt tømme beholderen og fortsætte din rengøring).

  Et økonomisk valg
  I modsætning til en traditionel støvsuger, da er Melissa støvsugeren et økonomisk valg med minimale krav til vedligeholdelse, da den ikke løbende har omkostninger i form af udskiftning af støvsugerposer – hvilket også er den primære grund til, at så mange vælger denne model.

  Specifikationer
  Kapacitet, støvbeholder: 1,5 L
  Effektivitet: 1000W
  Spænding: 220V-240V
  Plastik gulvmundstykke
  Praktisk bære-håndtag
  Krom støvsugerrør (total længde: 64 cm)
  Dimensioner: 25,5 x 37,5 x 27,5 cm (højde x bredde x dybde)
  Stiktype: VDE 2-round pin(sort)
  Farve: Injektion sort med grå detaljer
  Klasse C på energi, Klasse F på gulvtæppet, klasse B på hårdt gulv

  Det siger vores kunder om os

  Please, wait...