Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier

Melissa barbermaskine - 16680030

  Del

  zoom
  Melissa barbermaskine - 16680030

  Enhver mands favorit barbermaskine! Barbermaskinen fra Melissa kan både glatbarbere og foretage trimning eller styling af dit skæg, så hvad enten du er kortskægget, langskægget eller slet ikke bryder dig om at have skæg, da er barbermaskinen ideel til at holde studserne nede eller helt at fjerne dem. Læs videre nedenfor. Læs mere om produktet

  Vejl. pris Kr. 199,00

  Vejl. pris kr 249,00

  -20%

  Lagerstatus: *Varen er midlertidigt udsolgt

  Føj til huskeseddel
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre

  Enhver mands favorit barbermaskine! Barbermaskinen fra Melissa kan både glatbarbere og foretage trimning eller styling af dit skæg, så hvad enten du er kortskægget, langskægget eller slet ikke bryder dig om at have skæg, da er barbermaskinen ideel til at holde studserne nede eller helt at fjerne dem. Læs videre nedenfor.

  Hurtig og effektiv barbering
  Hvorfor nøjes med en lille besværlig skraber, når du omvendt kan klare opgaven på kortere tid og i helt samme omgang undgå de små blødende ridser på kind og hage, som almindelige skrabere typisk efterlader sig?

  Melissas barbermaskine til mænd er perfekt til dig, som gerne vil have en hurtig og effektiv barbering om morgenen, eller på et hvilket som helst andet tidspunkt, fordi den er udviklet med et bladsystem, der er med til at sikre, at hårstrået skæres af, helt uden at komme i kontakt med huden, da små riller i barberhovedets overflade helt ubesværet fanger de korteste stubbe.

  Derudover er barbermaskinen udstyret med 3 roterende hoveder, som gør det nemmere for dig foretage en barbering, fordi den er fleksibel og kan bevæge sig i forskellige retninger, så den giver en tættere barbering, da det muliggør, at barberhovedet kan følge ansigtets konturer langs halsen og kæbelinjen, som ofte er et af de udfordrende steder at lade barbermaskinen komme til sin ret.

  Shaveren er desuden designet med et smart pop up system, der gør rengøring efter brug meget nemmere end vanligt.

  Indhold
  1 x Melissa genopladelig barbermaskine til mænd
  1 x adapter

  Funktioner
  3 roterende hoveder
  Opladningsindikator
  Pop up funktion for nem rengøring

  Specifikationer
  Spænding: 100-240V
  Effekt: 3W
  Stiktype: 2-pin adapter (ERP)
  Opladningstid: ca. 8 timer
  Driftstid på fuld opladning: ca. 35 minutter
  Batterier: 2 x AA 600mA NI-MH batteri (inkluderet)
  Dimensioner: 15,2 x 4,1 x 6,1 (højde x bredde x dybde)
  Farve: sort med detaljer i sølv

  Det siger vores kunder om os

  Please, wait...
  /