Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier

Melissa 2-i-1 hårklipper og hårtrimmer - 16670070

  Del

  zoom
  Melissa 2-i-1 hårklipper og hårtrimmer - 16670070

  Melissa Infinity 2-i-1 hårklipper og hårtrimmer er et helt uundværeligt redskab til klipning, tæmning og trimning af hår, fuldskæg og overskæg, som kan spare dig for massevis af tid, besvær og omkostningsfulde barber- og frisørregninger. Læs videre nedenfor. Læs mere om produktet

  Vejl. pris Kr. 99,00

  Vejl. pris kr 149,00

  -34%

  Lagerstatus: *Varen er midlertidigt udsolgt

  Føj til huskeseddel
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre

  Melissa Infinity 2-i-1 hårklipper og hårtrimmer er et helt uundværeligt redskab til klipning, tæmning og trimning af hår, fuldskæg og overskæg, som kan spare dig for massevis af tid, besvær og omkostningsfulde barber- og frisørregninger. Læs videre nedenfor.

  2-i-1 Trimmer og hårklipper
  Infinity trimmer og hårklipper fra Melissa er specialudviklet til at yde hurtige og præcise resultater, så den gang efter gang giver dig en skarp og flot klipning eller trimning i dit eget hjem.

  Hårklipperen er et hurtigt og billigt alternativ til omkostningsfulde besøg hos barber- eller frisørsalonen, fordi der skal ikke klippes og trimmes mere end 2-5 gange, før den allerede har tjent sig selv hjem.

  Endvidere er den et godt alternativ til både en almindelig hårtrimmer og hårklipper, da du med hårklipperen fra Melissa får godt styr på både skæg og hår, uden at skulle investere i og skifte mellem barbermaskine, trimmer og hårklipper.

  Justerbare skær med W-udformning
  Hårklipperens justerbare skær har udformning som et W, hvilket giver den flere skarpe sider på en gang at arbejde med når den klipper håret over, så selv det tykkeste hår bliver klippet på rekordtid.

  Maskinens skær kan indstilles til en afstand fra 3-12 mm med de medfølgende afstandsstykker/kamme, så du selv kan tilpasse den til din ønskede længde, og endvidere er skærene fremstillet i rustfrit stål, så du nemt kan skylle den direkte under vand og derved lettere rengøre klipperen under og efter brug.

  Indhold
  1 x Melissa Infinity hårtrimmer
  4 x kamme (3/6/9/12 mm)
  2 x skær
  1 x saks
  1 x almindelig kam
  1 x rengørings børste
  1 x smørolie

  Specifikationer
  Justerbare skær i rustfrit stål
  Stiktype: 2-pin VDE
  Spænding: 230V
  Effekt: 10W
  Dimensioner: 5 x 19 x 5,3 (højde x bredde x dybde)
  Farve, hårtrimmer: grå med sort gummi på forsiden
  Farve, ledning og stik: sort

  Det siger vores kunder om os

  Please, wait...
  /