Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier

Måtte til at rense makeup børster

  Del

  zoom
  Måtte til at rense makeup børster

  Slut med “beskidte” makeup børster, der giver dig den forkerte farve rouge eller øjenskygge, fordi du har brugt den til en anden farve tidligere. Med Pretty U måtten bliver det let som en leg at rense dine makeup børster efter brug. Se flere informationer herunder.   Læs mere om produktet

  Vejl. pris Kr. 75,00

  Vejl. pris kr 99,00

  -24%

  Lagerstatus: *Varen er midlertidigt udsolgt

  Føj til huskeseddel
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre

  Slut med “beskidte” makeup børster, der giver dig den forkerte farve rouge eller øjenskygge, fordi du har brugt den til en anden farve tidligere. Med Pretty U måtten bliver det let som en leg at rense dine makeup børster efter brug. Se flere informationer herunder.

   

  Pretty U Måtten til at rense makeup børster på er udstyret med syv forskelligt teksturerede overflader. Hvert område er forsynet med print, så du kan se, hvad de forskellige områder egner sig til. Men du vælger selvfølgelig selv, det område du synes, er det bedste til lige netop dit forehavende.

  Måtte med sugekopper

  Underneden er måtten udstyret med intet mindre end 10 sugekopper, så du kan sætte den helt skridsikkert fast i bunden af vasken. Vandet vil stadig kunne løbe ud i afløbet. Så alt du skal gøre, er at skylle børsten, påføre rensecreme og gnide mod det relevante område på måtten.

  Måler: 33 x 24.5cm. Lavet af silikone.

  Det siger vores kunder om os

  Please, wait...
  /