Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier

Masterplast Køresyge armbånd

  Del

  zoom
  Masterplast Køresyge armbånd

  Der er ikke noget værre end at skulle køre langt, hvis man har anlæg for at blive køresyg, eller hvis barnet på bagsædet har det, så man hele tiden må holde pauser og have frisk luft. Med disse køresyge armbånd kan både du og dit barn blive køresygen kvit. For flere informationer, læs videre herunder. Læs mere om produktet

  Vejl. pris Kr. 39,00

  Vejl. pris kr 79,00

  -51%

  Lagerstatus: *Varen er midlertidigt udsolgt

  Føj til huskeseddel
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre

  Der er ikke noget værre end at skulle køre langt, hvis man har anlæg for at blive køresyg, eller hvis barnet på bagsædet har det, så man hele tiden må holde pauser og have frisk luft. Med disse køresyge armbånd kan både du og dit barn blive køresygen kvit. For flere informationer, læs videre herunder.

  Det er ikke kun til køreturen disse køresyge armbånd er anvendelige. De er også effektive, når du skal ud at flyve – og her er det jo umuligt at holde pauser og få frisk luft – køre med tog eller sejle og endda også hvis du lider af kvalme, fordi du er gravid.

  Armbånd mod køresyge

  Helt uden medicin kan du slippe for den ubehagelige kvalme og utilpashed. Disse armbånd mod køresyge virker med akupressur.

  Armbåndet er elastisk og kan passe alle – både voksne og børn. Det kan vaskes op til fem gange med varmt vand og mild sæbe uden at miste elasticiteten.

  Pakken indeholder 2 armbånd.

  Det siger vores kunder om os

  Please, wait...
  /