Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier

Master Gym træningsredskab

  Del

  zoom
  Master Gym træningsredskab

  Træn din krop, og styrk dine muskler hjemme med Master Gym. Master Gym er et træningsredskab for alle, der ønsker at vedligeholde, træne eller genoptræne kroppens muskler og led uanset din alder og form. Køb Master Gym i dag, og kom i form nemt og hurtigt. Se flere informationer om den originale Master Gym herunder. Med Fri fragt. Læs mere om produktet

  Vejl. pris Kr. 849,00

  Vejl. pris kr 1800,00

  -53%

  Lagerstatus: *Varen er midlertidigt udsolgt

  Føj til huskeseddel
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre

  Træn din krop, og styrk dine muskler hjemme med Master Gym. Master Gym er et træningsredskab for alle, der ønsker at vedligeholde, træne eller genoptræne kroppens muskler og led uanset din alder og form. Køb Master Gym i dag, og kom i form nemt og hurtigt. Se flere informationer om den originale Master Gym herunder. Med Fri fragt.

  Med en Master Gym kan du dyrke motion siddende i din stol eller sofa. Du behøver ikke engang afsætte tid til det. Du kan bruge den, mens du læser, ser tv eller lytter til musik. Du kan tage den med derhen, hvor du vil sidde.

  Med en Master Gym kan du fremme din krops smidighed, få kontrol over din vejrtrækning og stabilisere og styrke din rygsøjle og genskabe din balance.

  Træning uden ubehag

  Er du inaktiv i løbet ad dagen, fordi du har stillesiddende arbejde, har haft en skade eller sygdom eller bare fordi du bliver ældre, så bliver dine muskler mindre smidige, svagere og måske ømme. Alle er ikke ens, så det er vigtigt at starte på det niveau, der passer dig og derefter intensiverer træningen i nøjagtigt det tempo, der er bedst for dig. Det kan du med Master Gym.

  Master Gym til hele kroppen

  Med Master Gym får du brugt hele kroppen – ikke kun benene, som når du går, løber eller cykler, og ikke kun armene, som når du ror eller løfter vægte. Hele kroppen kommer i spil. Master Gym er udstyret med to sæt pedaler – et sæt til fødderne og et sæt til hænderne.

  Fodpedalerne kan bruges både ved at skubbe frem og tilbage og ud til siderne og kan træne og styrke din ben- og hoftemuskulatur. Pedalerne til hænderne styrker og træner din arm- og skuldermuskulatur. Derforuden er Master Gym udstyret med to håndtag, du kan trække i, så du kan styrke din arm-, mave-, bryst- og rygmuskulatur.

  Justerbart træningsredskab

  Du kan justere højden på styret, så den passer perfekt til dig. Ligeledes kan du justere modstanden, så den passer til dit træningsniveau.

  Få din styrke og smidighed tilbage, som var du ung. Kom i form med Master Gym hjemme i din egen hyggelige stue. Master Gym er træningsredskabet, der styrker både krop og sind og giver dig livskvaliteten tilbage.

  Tøv ikke – slå til med det samme!

  Egenskaber:

  • Engelsk træning guide med billeder
  • Let at samle (medfølger manual)
  • Fylder meget lidt og kan nemt gemmes væk
  • Justerbar modstand
  • Maksimal bruger vægt: 120 kg

   

   

  Det siger vores kunder om os

  Please, wait...
  /