Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier

Marvel Kompressionsstrømper

Video

  Del

  zoom
  Marvel Kompressionsstrømper

  Super kvalitets MARVEL Kompressionsstrømper. Fantastisk effektive unisex MARVEL Kompressionsstrømper. Forbedrer dit blodomløb og forebygger smerter, træthed og evt. blodpropper i ben og fødder. Læs mere om produktet

  Kr. 99,00
  -0%

  * Påkrævede felter

  Lagerstatus: *Varen er midlertidigt udsolgt

  Føj til huskeseddel
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre
  Super kvalitets MARVEL Kompressionsstrømper. Fantastisk effektive unisex MARVEL Kompressionsstrømper. Forbedrer dit blodomløb og forebygger smerter, træthed og evt. blodpropper i ben og fødder.

  Giv dine ben og fødder de bedste betingelser i din travle hverdag! - MARVEL Kompressionsstrømper til mænd og kvinder.

  Forebyg træthed og smerter i ben og fødder, samtidig med at du får bedre blodomløb, som kan forhindre blodpropper!

  I gamle dage brugte man kun de såkaldte støttestrømper til ældre og folk, som var sengeliggende i længere tid! Det gjorde man fordi at det var bevist at strømpernes kompression gjorde blodomløbet i benene og fødderne betydelig bedre og dermod forebygget mod evt. blodpropper.

  I dag er kompressionsstrømper kommet noget længere i udviklingen. For selv om det er de samme gode egenskaber man stræber efter, så er feks. MARVEL Kompressionsstrømper lavet i nye behagelige materialer og fremstillet med ny teknologi, som både gør dem mere effektive og behagelige at have på.

  MARVEL Kompressionsstrømper er dejlige at have på og perfekte at bruge her om efteråret og vinteren, hvor kulden kan have indflydelse på bla. dit blodomløb. De er super tynde i materialet og kan dårlig mærkes.

  MARVEL Kompressionsstrømper er perfekte til alle mennesker uanset alder. De er selvfølgelig super gode til ældre og andre der kan have problemer med blodomløbet eller bare ikke får rørt sig så meget som de burde. 

  Men også dig som feks. går eller står meget på jobbet kan have god nytte af et par MARVEL Kompressionsstrømper. De forebygger nemlig også ømhed og træthed i ben og fødder.

  Kolde eller misfarvede ben/fødder kan være tegn på dårligt blodomløb.

  Features - MARVEL Kompressionsstrømper:

  • Unisex - passer til både mænd og kvinder
  • Størrelse: One-Size-Fits-All
  • Materiale: 64% bomuld, 19% Licra, 16% Elastisk Fibre, 1% Polymid
  • Tynde og lette strømper
  • Farver: Sorte eller Hvide

  Det siger vores kunder om os

  Please, wait...
  /
  Marvel Kompressionsstrømper