Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier

Malebog med farver til voksne

  Del

  zoom
  Malebog med farver til voksne

  Nogle gange har du brug for en pause fra den travle hverdag og at give dig til at lave noget helt andet, end at se tv eller gå en tur for at slappe af. Med denne malebog til voksne er du sikret timers underholdning i dit eget hjem. Læs mere om produktet

  Vejl. pris Kr. 279,00

  Vejl. pris kr 399,00

  -30%

  Lagerstatus: *Varen er midlertidigt udsolgt

  Føj til huskeseddel
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre

  Nogle gange har du brug for en pause fra den travle hverdag og at give dig til at lave noget helt andet, end at se tv eller gå en tur for at slappe af. Med denne malebog til voksne er du sikret timers underholdning i dit eget hjem.

  Trænger du til en metode til afslapning og afstresning, som du kan bruge på alle tidspunkter af døgnet, er disse malebøger til voksne lige, hvad du står og mangler.

  Udfold dig kreativt

  Der er ikke noget som at udfolde sig kreativt samtidig med at slippe for alle de travle tanker, der farer gennem hovedet i løbet af dagen.

  Med disse malebøger til voksne kan enhver sætte sig ned og fordybe sig kreativt og få samlet tankerne omkring noget andet end alle de gøremål, der skal nås. Der medfølger flere forskellige bøger og farveredskaber. Lad afslapningen begynde.

  • 3 malebøger med hundredevis  elegante design
  • Lommebog til at male/tegne på ture
  • Syrefri papir som gør dine tegninger holder
  • Sættet inkludere farver, tusser, farveblyanter og pastelfarver

  Det siger vores kunder om os

  Please, wait...
  /