Prisfald

Magnetisk Rygvest – Aflaster ryg og nakke

Magnetisk Rygvest - Aflaster ryg og nakke

Magnetisk Rygvest – Aflaster ryg og nakke

149,00 kr.

Out of stock

149,00 kr.

Ret din ryg og nakke op med den super effektive magnetiske rygvest, der gavner din krop med en naturlig og behagelig støtte i din dagligdag. Den fantastiske vest er udviklet med terapeutiske magneter, der endvidere lindrer smerter, ømme muskler og forbedrer din vejrtrækning. Læs videre nedenfor.

Ryd
x
Få besked når varen igen er på lager
Dag-til-dag levering
Gratis v/køb over 395*
365 dages returret*
Ingen skjulte abonnementer
100% prisgaranti
Tusinder af glade kunder

Beskrivelse

Få en sundere og stærkere ryg med den fantastisk Magnetiske Rygvest!

Sund og stærk kropspositur
De fleste af os har tendens til at falde sammen i ryggen når vi står, sidder eller gør begge dele i løbet af en dag. Ofte starter det med lange dage, på enten job eller studie, og med tiden udvikler det sig desværre ofte til en vane, som på sigt kan give dig flere problemer, end du lige umiddelbart regner med.

Mennesker som sidder eller står forkert i mange timer hver dag vil typisk opleve kroniske smerter, ømme muskler, skævhed i ryg og nakke, men en forkert holdning kan også medføre vejrtrækningsproblemer og følelsen af ikke at kunne trække vejret dybt ned i lungerne.

Den magnetiske rygvest giver din ryg støtte i løbet af dine dage, så du kan blive rettet op på en måde, der føles både naturlig og behagelig for din krop. Vesten er fremstillet i et skønt og fleksibelt materiale, som består i en kombination af bomuld og neopren.

Rygvesten kan nemt justeres ved hjælp af stropperne, og sidder så tæt ind til kroppen, at den let kan bæres under dit tøj eller uden på en t-shirt, uden at den vil være synlig for dine omgivelser.

Terapeutiske magneter til smertelindring
Udover selve støtten fra vesten, da er den også udstyret med terapeutiske magneter, der virker som et lindrende middel mod smerte og ømme muskler, hvilken er en teknologi der har været kendt og anvendt i mange år i et utal af forskellige produkter, som har til formål at yde en smertestillende virkning.

Formål og virkning

  • Unisex rygvest til både mænd og kvinder
  • Udstyret med terapeutiske magneter
  • Lindrer smerter og ømme muskler
  • Sørger for en ret ryg og nakke
  • Resulterer i bedre vejrtrækning

Specifikationer
Materiale: bomuld og neopren
Justerbare stropper
Størrelser: Regular, Large, XL

Størrelses guide
Størrelse om livet
Medium: 70-95 cm
Large: 95-120 cm
X-Large: 120-150 cm

Yderligere information

Vægt N/A
Størrelser

, ,