Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier

Magnetisk modellervoks

  Del

  zoom
  Magnetisk modellervoks

  Modellervoks går aldrig af mode. Her går vi så lige skridtet videre: Magnetisk modellervoks! Den perfekte gave til det kreative barn og også sjovt for voksne. Leg, lær og skab sammen med dit barn. Se flere informationer herunder. Læs mere om produktet

  Vejl. pris Kr. 39,00

  Vejl. pris kr 49,00

  -20%

  Lagerstatus: *Varen er midlertidigt udsolgt

  Føj til huskeseddel
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre

  Modellervoks går aldrig af mode. Her går vi så lige skridtet videre: Magnetisk modellervoks! Den perfekte gave til det kreative barn og også sjovt for voksne. Leg, lær og skab sammen med dit barn. Se flere informationer herunder.

  Magnetisk modellervoks leveres i en dåse med tætsluttende låg, som voksen kan opbevares i, så den kan holde længe. Hver dåse indeholder ca. 60 g.

  Den sælges i assorterede farver, men har du et specielt ønske, så lad os det vide, så vil vi gøre alt for at efterkomme det.

  Leg med magnetisme

  Modellervoksen indeholder magnetiske partikler, hvilket gør den ekstra sjov at lege med. Hold en magnet (medfølger ikke) hen i nærheden af den figur, du eller dit barn har modelleret af voksen og se, hvordan ”klumpen” langsomt bevæger sig, når der trækkes i magneten. Eller hold magneten stille og se, hvordan modellervoksen omslutter den.

  Modellervoksen bør ikke gives til børn under tre år.

  Det siger vores kunder om os

  Please, wait...
  /