Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier
Set 223 gange

Magnetisk mobilholder til bilen

  Del

  zoom
  Magnetisk mobilholder til bilen
  Set 223 gange

  Lille smart holder til sidder fast hvor som helst. Gør det problemfrit at montere og afmontere mobilen. Fuldt justerbar med quick-snap-teknologi. Slip for at fumle med at få mobilen i holderen i bilen. Læs mere om produktet

  Vejl. pris Kr. 59,00

  Vejl. pris kr 99,00

  -40%

  Lagerstatus: *Varen er midlertidigt udsolgt

  Føj til huskeseddel
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre
  Lille smart holder til sidder fast hvor som helst. Gør det problemfrit at montere og afmontere mobilen. Fuldt justerbar med quick-snap-teknologi. Slip for at fumle med at få mobilen i holderen i bilen.

  Glem alt om store holdere og besværlige sugekopper der ikke vil sidde fast og prøv i stedet den lille elegante mobilholder.
  Den monteres nemt på langt det meste, også instrumentbrættet og buede overflader. Derfor er den genial til bilen. Den er fuldt justerbar og du kan både have mobilen siddende lodret eller vandret.
  Det er super nemt at sætte mobiltelefonen fast på holderen. Du sætter det lille magnetiske klistermærke bag på din mobil (det skader ikke telefonen) og så kan du nemt sætte mobilen på selve holderen via den magnetiske quick-snap-teknologi. Holderen kan bruges til langt de fleste smartphones, blandt andet iPhone og Samsung. Har du en telefon på mere end 5,3 tommer kan det være nødvendigt at bruge to holdere.

  Det siger vores kunder om os

  Please, wait...
  /