Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier
Set 123 gange

Macbook Pro Retina 15" Oplader (kompatibel)

  Del

  zoom
  Macbook Pro Retina 15" Oplader (kompatibel)
  Set 123 gange

  Apple 85W MagSafe Strømadapter til din MacBook Pro med Retina skærm garanterer dig en større sikkerhed med dens magnetiske strømkabel, der har til formål selv at vejlede stikket hurtigt ind i dit system, samt at afbryde, hvis kablet udsættes for unødig belastning. Lsæ mere nedenfor. Læs mere om produktet

  Kr. 239,00
  -0%

  Lagerstatus: På lager og klar til afsendelse

  Føj til huskeseddel
  ELLER
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre

  Apple 85W MagSafe Strømadapter til din MacBook Pro med Retina skærm garanterer dig en større sikkerhed med dens magnetiske strømkabel, der har til formål selv at vejlede stikket hurtigt ind i dit system, samt at afbryde, hvis kablet udsættes for unødig belastning. Lsæ mere nedenfor.

  Denne strømadapter er en fantastisk løsning på flosning og beskadigelse af kablet over tid, og når din forbindelse er sikker vil et LED lokaliseret i hovedstykket på kablet lyse op; gult lys for aktiv opladning af din bærbar og grønt lys, der fortæller dig, at du har fuld opladning.

  Du kan valgfrit oplade mens dit system er slukket, tændt eller i dvaletilstand - power adapteren genoplader lithium polymer batteriet uanset og kan endda oplade dit system når du vælger at operere uden batteri.

  Adapteren er forsynet med en AC ledning for maksimal ledning længde og med en AC vægadapter, der giver dig en nemmere og mere kompakt måde at transportere den på. Adapterens funktionalitet er understøttet af dens smarte design, der gør det muligt for kablet at blive viklet pænt og bekvemt rundt om sig selv; nem at opbevare og let at medbringe på dine rejser. 

  Kompatibel (ikke original Apple) MagSafe 2 85W strømforsyning adapter lader til Mac.

  • Macbook Pro (Retina 15", medio 2015) 
  • Macbook Pro (Retina 15", medio 2014) 
  • Macbook Pro (Retina 15", ultimo 2013) 
  • Macbook Pro (Retina 15", primo 2013) 
  • Macbook Pro (Retina, medio 2012) 

  Det siger vores kunder om os

  Please, wait...
  /