Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier
Set 134 gange

Macbook Pro Retina 13" Oplader (kompatibel)

  Del

  zoom
  Macbook Pro Retina 13" Oplader (kompatibel)
  Set 134 gange

  60W MagSafe 2 er den praktiske og fleksible Strømadapter til din 13” Apple MacBook Pro med Retina skærm, der hindrer optrevling eller svækkelse af dit kabel over tid, fordi det ikke længere vil være nødvendigt at tvinge kablet ud med styrke for at frigøre det fra din bærbar. Læs mere nedenfor. Læs mere om produktet

  Kr. 239,00
  -0%

  Lagerstatus: På lager og klar til afsendelse

  Føj til huskeseddel
  ELLER
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre

  60W MagSafe 2 er den praktiske og fleksible Strømadapter til din 13” Apple MacBook Pro med Retina skærm, der hindrer optrevling eller svækkelse af dit kabel over tid, fordi det ikke længere vil være nødvendigt at tvinge kablet ud med styrke for at frigøre det fra din bærbar. Læs mere nedenfor.

  Denne adapter er designet med et fokus på større sikkerhed og vil med dens indbyggede magnet selv finde vej ind til systemet, samt sensitivt besvare unødig belastning med øjeblikkelig strømafbrydelse. På samme måde er adapteren harmløs i tilfælde af, at du eller en anden falder over din ledning, for magneten vil automatisk slippe din bærbar, når ledningen udsættes for modstand.

  Et LED-lys på hovedstykket af kablet viser dig, når din forbindelse er sikker; gult lys for aktiv opladning og grønt lys, der indikerer at din bærbar har opnået fuld opladning.

  Udover at din nye ledning er forsynet med en AC adapter for maksimal længde og med en AC vægadapter, der giver dig en lettere og mere kompakt måde at rejse på, da er den designet således, at ledningen kan separeres og sammenfoldes, så den er ligetil at vikle pænt rundt om sig selv - ideel for en bekvemt kabelopbevaring og let at medbringe på dine rejser og ferier.

  Kompatibel (ikke original Apple) MagSafe 2 60W strømforsyning adapter lader til Mac.

  Passer til Macbook Pro retina 13" (A1425, A1435 og A1502)

  Det siger vores kunder om os

  Please, wait...
  /