Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier

Macbook Pro 15"/ 17" Oplader

  Del

  zoom
  Macbook Pro 15"/ 17" Oplader

  Apple 85W MagSafe Strømadapter er den ideelle strømforsyner til din 15” og 17” MacBook Pro, som garanterer dig større sikkerhed, fordi den automatisk vil afbryde, hvis den bliver udsat for unødig belastning. Læs mere nedenfor. Læs mere om produktet

  Kr. 239,00
  -0%

  Lagerstatus: På lager og klar til afsendelse

  Føj til huskeseddel
  ELLER
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre

  Apple 85W MagSafe Strømadapter er den ideelle strømforsyner til din 15” og 17” MacBook Pro, som garanterer dig større sikkerhed, fordi den automatisk vil afbryde, hvis den bliver udsat for unødig belastning. Læs mere nedenfor.

  Den magnetiske strømadapter hjælper med at vejlede stikket ind i dit system for en hurtig og sikker forbindelse og hindrer den alt for velkendte flosning og svækkelse af kablet over tid.

  Strømadapteren giver dig valgfrihed for genopladning af batteriet; oplad mens systemet er slukket, tændt eller i dvaletilstand. Når forbindelsen er sikker viser kablet dig et lys placeret i spidsen af stikket; gult lys fortæller dig, at din bærbar oplader, mens grønt lys fortæller dig at du har opnået fuld opladning.

  Du vil have glæde af adapteren i dit hjem, mens designet også egner sig som den perfekte rejsekammerat. Adapteren er forsynet med en AC ledning og AC vægadapter, der giver dig tilgang til en lettere og mere kompakt måde at rejse på, og for en nem kabelopbevaring gør adapterens smarte design det endvidere muligt for DC-kablet at blive viklet pænt og bekvemt rundt om sig selv.

  Kompatibel (ikke original) 85 watt MagSafe 1 strømforsyning adapter til Apple MacBook Pro.

  Denne mac lader passer til alle MacBook Pro 15" og 17", bortset fra 2012-2015 Retina modellerne. Du kan finde Macbook Pro Retina 15" opladeren her eller Macbook Pro retina 13" her.

  Det siger vores kunder om os

  Please, wait...
  /