Filters

Der er intet som en lyskæde, der skaber stemning – ikke bare til jul eller i de mørke vintermåneder, men også til have- eller strandfesten om sommeren. Herunder finder du et stort udvalg af lyskæder. Nogle er kun til indendørsbrug, men nogle er også vejrbestandige. Se yderligere informationer under hvert produkt.

 

En lyskæde kan være med til at skabe og løfte stemningen til enhver festlig og/eller hyggelig lejlighed. Her på Manillo.dk har vi udvalgt det skarpeste sortiment af både indendørs og udendørs lyskæder. I udvalget herover finder du lyskæder i mange forskellige design. Den lige til at hænge på stakittet, sno rundt om troldegrenen eller i gardinstangen eller den med flere rækker, der hænger som et gardin på gavlen eller i vinduet.

Lyskæder er et fantastisk køb til dig hjem, hvis du ønsker at skabe en hyggelig stemning uden at økonomien vendes på vrangen. Vi har nemlig et bredt udvalg af billige lyskæder, hvorfor vi er sikre på, at du nok skal finde en kæde med lys, der passer perfekt til dit hjem. Udover vores udendørs versioner så har vi også indendørs lyskæder i alskens priser og designs.

Lyskæder med batteri og timer – du findet det hele her!

Som du måske har opdaget, så findes der lyskæder med alle mulige forskellige slags funktioner. Her på Manillo ved vi hvor vigtig funktionalitet er – derfor har vi et udvalg, hvor du kan tilsnytte lyset direkte til lysnettet, men også et udvalg af batteridrevne lyskæder. Du kan endvidere finde lys med timer – en super smart løsning til dig, der ikke vil gå og huske på at slukke lysene hver aften.

Vi har forhandlet disse produkter i mange år, og har derfor en ekspertise indenfor området. Har du derfor brug for hjælp, så må du ikke tøve med at kontakte os i vores kundeservice.

Vi forhandler både korte og lange lyskæder

Vi agter at forhandle de mest populære varer indenfor alle kategorier. Derfor har vi også valgt både at kunne tilbyde dig korte og lange lyskæder (og dem midt imellem også!) Derudover har du mulighed for at købe kæder med effekter – eksempelvis med blinkende lys, eller lys som kaster eksempelvis snefnug og andre mønstrer op på din væg. Det skaber en super hyggelig stemning og er lige hvad dit hjem har behov for i den kolde og mørke vintertid!

Vælg mellem forskellige farver lys – varme gule eller hvide køligere – helt efter devisen, hvad du ønsker, skal du få.

Hvilken lyskæde har du brug for?

Er du i tvivl om, hvilken lyskæde du har brug for, er det første, du skal afgøre, om den skal sidde inde, eller om den også skal kunne tåle det danske udevejr. Du bør aldrig bruge en lyskæde til indendørsbrug udendørs. Omvendt går det bedre.

Derefter er længden vigtig. Skal den kunne nå hele vejen under tagskægget, så må du ud med tommestokken, eller skal den bare snos rundt om det lille juletræ i krukken?

Du kan se alle informationerne om de enkelte produkter ved at klikke på Info-knappen under det produkt, du vil vide mere om.

Hos os finder du det bedste udvalg af ting og sager til dit hjem

Er en lyskæde ikke nok, så er du heldig – her hos Manillo.dk gør vi nemlig en dyd ud af altid at kunne tilbyde dig det bedste udvalg af ting og sager til dit hjem. Vi køber hver dag nye produkter, som kunne have interesse for dig. Derfor kan vi stolt præsentere vores udvalg af elpejse og LED sensorlamper.

Du behøver endvidere ikke bekymre dig om priserne er lave nok – vores priser er generelt de laveste, du vil finde i Danmark. Køb derfor dine nye varer uden bekymringer her på siden!

Kort leveringstid og fast lave priser

Her på Manillo.dk sørger vi for at sende dine varer, så du hurtigst muligt kan få glæde af dem. Vores priser er altid lave, selvom alle vore produkter er af høj kvalitet.

Det er nemt at handle på Manillo.dk, og du kan læse mere om vores muligheder for levering her.