Om os Kundeservice
Telefon: 71 99 56 46 Skriv til os: [email protected]

Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier

Lyskæder

læs mere nedenfor læs mere læs mindre

Der er intet som lyskæder, der skaber stemning – ikke bare til jul eller i de mørke vintermåneder, men også til have- eller strandfesten om sommeren. Herunder finder du et stort udvalg af lyskæder. Nogle er kun til indendørsbrug, men nogle er også vejrbestandige. Se yderligere informationer under hvert produkt. 

Tabel Liste

Sorter stigende

25 vare(r)

25 produkter

1-25 af 25 produkter

1

Om Lyskæder

læs mere læs mindre

En lyskæde kan være med til at skabe og løfte stemningen til enhver festlig og/eller hyggelig lejlighed. Her på manillo.dk, i udvalget herover, finder du lyskæder i mange forskellige design. Den lige til at hænge på stakittet, sno rundt om troldegrenen eller i gardinstangen eller den med flere rækker, der hænger som et gardin på gavlen eller i vinduet.

Batteri eller el

Du kan få lyskæder med eller uden timer, lyskæder, der virker med batterier eller som skal tilsluttes lysnettet.

En kort, en lang og måske med bling-bling

Her er korte lyskæder og lange lyskæder og dem midt imellem. Du kan også få lyskæder med effekter. Lys som blinker eller lys som kaster snefnug eller andre mønstre op på din mur eller væg eller på havens buske og træer.

Vælg mellem forskellige farver lys – varme gule eller hvide køligere – helt efter devisen, hvad du ønsker, skal du få.

Hvilken lyskæde har du brug for?

Er du i tvivl om, hvilken lyskæde du har brug for, er det første, du skal afgøre, om den skal sidde inde, eller om den også skal kunne tåle det danske udevejr. Du bør aldrig bruge en lyskæde til indendørsbrug udendørs. Omvendt går det bedre.

Derefter er længden vigtig. Skal den kunne nå hele vejen under tagskægget, så må du ud med tommestokken, eller skal den bare snos rundt om det lille juletræ i krukken?

Du kan se alle informationerne om de enkelte produkter ved at klikke på Info-knappen under det produkt, du vil vide mere om.

Kort leveringstid og fast lave priser

Her på manillo.dk sørger vi for at sende dine varer, så du hurtigst muligt kan få glæde af dem. Vores priser er altid lave, selvom alle vore produkter er af høj kvalitet.

Det er nemt at handle på manillo.dk. Du trykker blot på Læg i kurv-knappen, og så er varen i din kurv.

Please, wait...