Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier
Set 1509 gange

Lugano Heater – Elektrisk pejs og varmeblæser

  Del

  zoom
  Lugano Heater – Elektrisk pejs og varmeblæser
  Set 1509 gange

  Denne Lugano Heater er en elektrisk pejs og varmeblæser i et elegant og stilfuldt design, der passer perfekt ind i enhver indretning og skaber en hyggelig og varm atmosfære i dit hjem. Du behøver ikke skorsten eller udtræk, så pejsen kan nemt installeres, hvor det skal være. For flere informationer om den elektriske pejs se herunder. Læs mere om produktet

  Kr. 1999,00
  -0%

  Lagerstatus: *Varen er midlertidigt udsolgt

  Føj til huskeseddel
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre

  Denne Lugano Heater er en elektrisk pejs og varmeblæser i et elegant og stilfuldt design, der passer perfekt ind i enhver indretning og skaber en hyggelig og varm atmosfære i dit hjem. Du behøver ikke skorsten eller udtræk, så pejsen kan nemt installeres, hvor det skal være. For flere informationer om den elektriske pejs se herunder.

  Til denne elektriske pejs behøver du ikke at tænke på brænde, skorsten og udtræk. Alt du skal bruge er en stikkontakt, og den tilhørende ledning er ca. 170 cm lang. Selve pejsen måler ca. 22 x 70 x 71, 5 cm (DxBxH) og vejer 17 kg.

  Simulerer flammer

  Du behøver heller ikke være bange for brandfaren. Pejsen giver en hyggelig og autentisk atmosfære af flammer og gløder ved hjælp af 2 LED lys med 1W. Det er perfekt til både stuen, gæsteværelset eller soveværelset. Netop fordi pejsen kan opvarme rummet uden at være under opsyn hele tiden.

  Med indbygget varmeblæser

  Ud over at skabe en hyggelig atmosfære kan pejsen også varme rummet op. Det gør den takket være et indbygget varmluftsaggregat på 1800 watt, som du kan vælge at slå til eller slå fra, hvis du ikke har brug for varmefunktionen.

  Kontrolpanelet er diskret placeret under flammerne og skjult af et dæksel.

  Pejs med nem montering

  Pejsen er klar til montering, når du modtager den. Der er ikke noget, der skal samles. Bare sæt stikket i kontakten, og pejsen er klar til at tænde sine flammer og sende sin varme ud i din stue.

  Pejs i trendy design

  Som nævnt passer pejsen ind i enhver indretningsstil. Kaminen er nemlig lavet af MDF-plade i en mat hvid farve. Glasfronten måler ca. 35 x 37 cm.

  Oven på pejsen er der plads til at sætte nips, blomster og lignende.

  Elektrisk pejs til en billig pris

  Køb denne Lugano Heater elektriske pejs og varmblæser i dag, og vær forberedt til kølige tider. Pejsen varmer både kroppen og sjælen – dels med sin varmende effekt og dels med sin hyggelige effekt. Her på manillo.dk, får du den naturligvis til vores sædvanlige fast lave priser.

  Watt: 1800w. (kun med maks varme på). Bruger næsten intet strøm, hvis varmeren ikke er tændt.

   

   

  Det siger vores kunder om os

  Please, wait...
  /