Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier

Love Meat kødmørner

  Del

  zoom
  Love Meat kødmørner

  Love Meat kødmørner er en fantastisk nyhed til dig, der elsker kød i sin fulde essens, fordi den nemt lader dig tilberede dit kød, så det bliver mere mørt, ekstra velsmagende, fri for irriterende fiber-tråde og klar til at blive kogt. Læs videre nedenfor. Læs mere om produktet

  Vejl. pris Kr. 59,00

  Vejl. pris kr 79,00

  -25%

  Lagerstatus: *Varen er midlertidigt udsolgt

  Føj til huskeseddel
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre

  Love Meat kødmørner er en fantastisk nyhed til dig, der elsker kød i sin fulde essens, fordi den nemt lader dig tilberede dit kød, så det bliver mere mørt, ekstra velsmagende, fri for irriterende fiber-tråde og klar til at blive kogt. Læs videre nedenfor.

  Gør enhver slags kød ekstra lækkert
  Med et eksklusivt design og et ergonomisk håndtag, der vil gøre opgaven lettere, da er dette køkkentilbehør et afgørende element i dit hjem. Love Meat kødmørner gør enhver slags kød ekstra lækkert, da den vil mørne kødet, så det i sin fulde ret kan få lov til at blive serveret med fuld smag.

  Kødmørneren har 2 sider, som kan anvendes som kødmørnere, og er udstyret med 4 rækker skarpe klinger i rustfrit stål. Derudover er den designet med et hul til ophængning og er endvidere let at rengøre.

  Specifikationer
  Designet i resistente materialer
  Dimensioner: ca. 5,5 x 18,5 x 5,5 cm

  Det siger vores kunder om os

  Please, wait...
  /