Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier
Set 168 gange

Lille og handy alkoholtester

  Del

  zoom
  Lille og handy alkoholtester
  Set 168 gange

  Kan du køre hjem? Tjek din promille med den smarte alkoholtester, som er lille og handy, perfekt til at have i håndtasken, når du skal ud. Du kan hurtigt og nemt tjekke, om det er forsvarligt at sætte sig bag rettet om aftenen eller dagen derpå, alkoholtesteren fylder ganske lidt, og kan derfor sagtens være i tasken. Læs videre nedenfor. Læs mere om produktet

  Vejl. pris Kr. 95,00

  Vejl. pris kr 189,00

  -50%

  Lagerstatus: På lager og klar til afsendelse

  Føj til huskeseddel
  ELLER
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre

  Kan du køre hjem? Tjek din promille med den smarte alkoholtester, som er lille og handy, perfekt til at have i håndtasken, når du skal ud. Du kan hurtigt og nemt tjekke, om det er forsvarligt at sætte sig bag rettet om aftenen eller dagen derpå, alkoholtesteren fylder ganske lidt, og kan derfor sagtens være i tasken. Læs videre nedenfor.

  Lille og handy alkoholtester

  Det er altid samme spørgsmål. "Kører du? Så kan jeg drikke". For det er nemmere slet ikke at drikke, end at risikere en for høj promille, når man skal begive sig ud på vejene. Men det kan være surt at sidde med til en julefrokost, og ikke engang drikke en eneste juleøl.


  Med denne alkoholtester, kan du drikke alkohol, uden at være i tvivl om at kunne køre bagefter. Du kan også teste din promille, hvis du skal køre dagen efter en lang nat med fest og farver.


  Slut med at regne timeforbrænding og genstande. Nu kan du nemt holde styr på din promille med den lille alkoholtester, som giver dig en +- 0.010% BAC nøjagtig udregning.


  Alkoholtesteren har en oplyst skærm, så den kan bruges i mørke, og 2 x AAA-batterier (medfølger ikke)

  Det siger vores kunder om os

  Please, wait...
  /