Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier

Lille LED lommelygte

  Del

  zoom
  Lille LED lommelygte

  Få fingrene i din helt egen lille praktiske LED lommelygte i retro design, der er udformet med et gennemsigtigt skaft og et rundt farvet hoved, som giver dig hurtig og nem adgang til en ekstra lyskilde, når mørket falder på. Læs videre nedenfor. Læs mere om produktet

  Kr. 25,00
  -0%

  Lagerstatus: *Varen er midlertidigt udsolgt

  Føj til huskeseddel
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre

  Få fingrene i din helt egen lille praktiske LED lommelygte i retro design, der er udformet med et gennemsigtigt skaft og et rundt farvet hoved, som giver dig hurtig og nem adgang til en ekstra lyskilde, når mørket falder på. Læs videre nedenfor.

  Ekstra lys til rejsen eller derhjemme
  Lommelygten er praktisk at anvende på dine rejser, så du nemt kan læse på flyveturen, bilturen eller i toget, endvidere også på hotellet mens dine børn eller partner sover, og er mindst lige så praktisk at have liggende i derhjemme.

  Den lille LED lommelygte er designet med et farvet hoved, har et hvidt LED-lys foran og et farvet LED-lys i det gennemsigtige skaft, er batteridrevet, samt har en rækkevidde på ca. 1 meter (radius) og 5 meter (afstand).

  For at udskifte batterierne i lommelygten, når de er løbet tør, skal du skrue det runde farvede hoved af, fjerne den indvendige mekanisme og erstatte batterierne med nye.

  Specifikationer
  Dimensioner: ca. 15 x 4 x 4 cm
  Batteri: 3 x AG13 (medfølger)
  Lommelygten sælges i forskellige farver, som udvælges tilfældigt, alt efter hvad vi har på lager.

  Det siger vores kunder om os

  Please, wait...
  /