Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier
Set 258 gange

Lille elektrisk mygge/insektskræmmer

  Del

  zoom
  Lille elektrisk mygge/insektskræmmer
  Set 258 gange

  Den lille elektriske myggeskræmmer er en fantastisk nyhed til alle, der er trætte af at blive plaget af myg og som i øvrigt også gerne vil beskytte dine børn mod de væmmelige stik, når de sover – med ultralyd afskrækker den de ubudne gæster, så du og din familie får lov til at være i fred fra de irriterende insekter! Læs mere nedenfor. Læs mere om produktet

  Vejl. pris Kr. 29,00

  Vejl. pris kr 59,00

  -51%

  Lagerstatus: *Varen er midlertidigt udsolgt

  Føj til huskeseddel
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre

  Den lille elektriske myggeskræmmer er en fantastisk nyhed til alle, der er trætte af at blive plaget af myg og som i øvrigt også gerne vil beskytte dine børn mod de væmmelige stik, når de sover – med ultralyd afskrækker den de ubudne gæster, så du og din familie får lov til at være i fred fra de irriterende insekter! Læs mere nedenfor.

  Myggefri sommer
  Den elektriske myggeskræmmer er et smart lille apparat, som du sætter i din stikkontakt i det rum du befinder dig i, så den kan holde myg for døren med de ultra høje lydbølger, som den sender ud i rummet, uden at genere hverken mennesker eller kæledyr.

  Vi mennesker kan normalt høre frekvenser mellem 20 og 20.000 Hz (en almindelig samtale ligger på omkring 200-5000 Hz), hvorimod myg, gennem et særligt sanseapparat, bedst opfatter ultralyd, der ligger over den frekvens, som vi opfanger med vores ører.

  Den lille elektriske myggeskræmmer udsender en ultralyd, der ligger på en frekvens fra 20.000 Hz til 45.000 Hz, som myggene opfatter og bliver generet af, hvorfor de helt naturligt vil holde sig på afstand, såfremt du har den tilsluttet en stikkontakt i nærheden – således holdes dit hjem nemt myggefrit sommeren lang!

  Specifikationer
  Ultralyd: Fra 20.000 Hz til 45.000 Hz
  Spænding: 0.5 W
  Styrke: 230 V
  Frekvens: 50 Hz
  Kun til indendørs brug
  Dimensioner: ca. 5 x 2,5 x 7 cm

  Det siger vores kunder om os

  Please, wait...
  /