Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier

Lifetime Garden Automatisk vandingsanlæg

  Del

  zoom
  Lifetime Garden Automatisk vandingsanlæg

  Vand er alfa omega for frodige planter. Det gælder både pryd- og nytteplanter. Du kan trygt overlade vandingen af dine planter til dette automatiske vandingsanlæg fra Lifetime Garden. Så kan du bruge din tid på andre ting. Det er også særdeles anvendeligt, hvis du skal på ferie eller ud at rejse af anden grund. Læs mere om produktet

  Vejl. pris Kr. 79,00

  Vejl. pris kr 99,00

  -20%

  Lagerstatus: *Varen er midlertidigt udsolgt

  Føj til huskeseddel
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre

  Vand er alfa omega for frodige planter. Det gælder både pryd- og nytteplanter. Du kan trygt overlade vandingen af dine planter til dette automatiske vandingsanlæg fra Lifetime Garden. Så kan du bruge din tid på andre ting. Det er også særdeles anvendeligt, hvis du skal på ferie eller ud at rejse af anden grund.

  Du behøver ikke bede naboen om hjælp. Du køber bare dette micro drypvandingssystem, der sikrer dine planter den rette mængde vand.

  Vandingssystem til 10 planter

  Sættet indeholder 10 drypvandingssdyser og har en standardkobling til haveslange. Det er nemt at bruge anlægget. Du sætter blot en dyse ned i hver plante, der skal vandes, tilslutter anlægget til vandhanen eller haveslangen og tænder for vandet.

  Nu sørger anlægget for, at dine planter får vand langsomt dryppende til rødderne af planten. Det giver en optimal vanding frem for at vande med vandkande, hvor kun det øverste lag jord får vand.

  Længde på slanger: ca. 155cm

  Det siger vores kunder om os

  Please, wait...