Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier
Set 234 gange

LegXercise siddende bentræning

  Del

  zoom
  LegXercise siddende bentræning
  Set 234 gange

  LegXercise siddende bentræning gør dig aktiv, selvom du sidder ned. Den bevæger dine ben frem og tilbage, så du undgår kramper i lægge, stive knæ og mange andre gener. Sidder eller står du meget stille i løbet af en dag, kan det nemlig gå ud over din blodcirkulation. Det forhindrer LegXercise. Læs mere om produktet

  Kr. 1299,00
  -0%

  Lagerstatus: *Varen er midlertidigt udsolgt

  Føj til huskeseddel
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre

  LegXercise siddende bentræning gør dig aktiv, selvom du sidder ned. Den bevæger dine ben frem og tilbage, så du undgår kramper i lægge, stive knæ og mange andre gener. Sidder eller står du meget stille i løbet af en dag, kan det nemlig gå ud over din blodcirkulation. Det forhindrer LegXercise.

  LegXercise siddende bentræning er et træningsredskab, hvor du ikke behøver at røre en finger – eller et ben, så at sige. LegXercise gør det for dig.

  LegXercise er nem træning

  Du kommer nemt i gang med at bevæge dig med LegXercise. Tag den ud af kassen, sæt den til stikkontakten, og indstil farten, og så er du i gang.

  De to plader til fødderne bevæger sig skiftevis frem og tilbage modsat hinanden, så dine ben bevæges i jævne og kontinuerlige bevægelse uden vibrationer og uden nogen form for fysisk indsats fra din side.

  Det betyder, at du kan bruge LegXercise, mens du læser, ser tv, hviler dig, eller mens du sidder ved skrivebordet og arbejder.

  Få helbredsmæssige fordele

  Når du sidder eller står meget ned i løbet af dagen og ikke træner på nogen måde i din fritid, kan det ødelægge din blodcirkulation og dermed dit helbred. Men med LegXercise forbedrer du din blodcirkulation og får dermed mange sundhedsmæssige fordele.

  • Lindring af rygsmerter
  • Lindring af smerter i benene
  • Nedsættelse af risikoen for åreknuder, tilstopning af blodkar (trombose) og appelsinhed (cellulitis)
  • Forebyggelse mod stive knæ og kramper i læggene

  LegXercise er designet med ergoterapi i tankerne, så behandlingen er meget behagelig og skånsom for ankler og knæled.

  Alle kan bruge LegXercise

  Alle har brug for at bevæge sig – ung som gammel, mænd som kvinder, voksne som børn. Alle kan have glæde af LegXercise.

  Da du kan sidde ned og lade LegXercise gøre arbejdet for dig, er LegXercise særdeles velegnet til brug for fysisk handicappede, overvægtige, gravide, ældre mennesker, og i det hele taget folk, der har problemer med at selv at være fysisk aktive på grund af sygdom eller manglende mobilitet af den ene eller anden grund.

  Men den er også perfekt til dig, der bare ikke har tid til at komme ud at træne dagligt.

   

  Det siger vores kunder om os

  Please, wait...
  /