Om os Kundeservice
Telefon: 71 99 56 46 Skriv til os: [email protected]

Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier
Set 190 gange

Legetæppe og opbevaringspose til legetøj

  Del

  zoom
  Legetæppe og opbevaringspose til legetøj
  Set 190 gange

  Hvilken forælder ønsker sig ikke et hurtigt trick til effektiv oprydning på børneværelset? Formularen er lige hér; legetæppet og opbevaringsposen til legetøj, eller tøj, sparer dig dagligt for tid, som du reelt hellere vil bruge på noget andet end igen at rydde op og samle ind for de mindste i familien. Læs mere nedenfor. Læs mere om produktet

  Kr. 99,00
  -0%

  Lagerstatus: *Varen er midlertidigt udsolgt

  Føj til huskeseddel
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre

  Hvilken forælder ønsker sig ikke et hurtigt trick til effektiv oprydning på børneværelset? Formularen er lige hér; legetæppet og opbevaringsposen til legetøj, eller tøj, sparer dig dagligt for tid, som du reelt hellere vil bruge på noget andet end igen at rydde op og samle ind for de mindste i familien. Læs mere nedenfor.

  Gør det sjovt for krudtuglerne i hjemmet, når de bliver bedt om at tjene lommepenge ind på en grundig oprydning. Slip for sure miner i løbet af ulvetimen og instruer dem blot en enkelt gang i at lukke posen sammen. De vil uanset alder med garanti føle større motivation, når ikke de skal have hvæsende forældre stående i døråbningen, fordi det går lidt for langsomt når en endt leg er spredt ud på et helt gulv.

  Slip endvidere for de små legodele, spillebrikker og øvrige smådele, der velkendt sniger sig ind i stuen, i køkkenet, i gangen eller på soveværelset – opbevaringsposen fungerer som et skønt legetæppe, forinden foldet sammen, hvorpå al deres leg kan ske på tæppet, både inde på værelset eller i et voksen miljø, uden at det vil være til gene for omgivelserne.

  Også værd at nævne, da er legetæppet er yderst velegnet til udendørs leg. Det er blevet sommer, og det er derfor oplagt at dine børn kommer ud i solen for at røre sig, suge lidt vitamin fra solen og for at være i selskab med de af os der ligger på solstolene; uanset om det er på lejr med bedsteforældrene, i sommerhuset, hos dine børns venner, på ferie eller noget helt femte.

  Specifikationer

  • Materiale: Nylon
  • Størrelse: XL-140cm i diameter
  • Vask: Håndvask

  Det siger vores kunder om os

  Please, wait...