Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier

LED stearinlys med bevægelig flamme – sort - 7,5x12,5cm

  Del

  zoom
  LED stearinlys med bevægelig flamme – sort - 7,5x12,5cm

  På grund af et uroligt lysskær ligner dette LED stearinlys den ægte vare – et sort bloklys – bare uden de farer, som et almindeligt stearinlys giver. For lyset her kan ikke sætte ild til gardinerne eller lave pletter på møblerne. Læs mere om produktet

  Kr. 49,00
  -0%

  Lagerstatus: *Varen er midlertidigt udsolgt

  Føj til huskeseddel
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre

  På grund af et uroligt lysskær ligner dette LED stearinlys den ægte vare – et sort bloklys – bare uden de farer, som et almindeligt stearinlys giver. For lyset her kan ikke sætte ild til gardinerne eller lave pletter på møblerne.

  Ikke alene er dette LED stearinlys naturtro på grund af sin bevægelige flamme, det er også udstyret med en timer, som kan indstilles, så det slukker efter 6 timer.

  Lyset fungerer ved hjælp af 2 AA-batterier, som sælges separat. Lyset måler 12,5 cm i højden og har en diameter på 7,5 cm.

  Til hygge overalt

  Da lyset er risikofrit at bruge, kan du bruge det overalt. Selv på børneværelset når ungerne også gerne vil have lidt hyggebelysning, men hvor du næppe vil sætte et almindeligt stearinlys. Endvidere har lyset også den fordel, at det aldrig brænder ned og derfor ikke skal udskiftes over tid.

  Det siger vores kunder om os

  Please, wait...
  /
  thumb