Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier

LED stearinlys med bevægelig flamme – sølv - 10x10cm

  Del

  zoom
  LED stearinlys med bevægelig flamme – sølv - 10x10cm

  Med et LED stearinlys kan du tænde lys nøjagtigt, hvor du har behov for det. Dette LED lys er sølvfarvet, har bevægelig flamme og er udstyret med timer. Lyset fungerer med 2 AA-batterier, som skal købes separat. Mere info herunder. Læs mere om produktet

  Kr. 49,00
  -0%

  Lagerstatus: *Varen er midlertidigt udsolgt

  Føj til huskeseddel
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre

  Med et LED stearinlys kan du tænde lys nøjagtigt, hvor du har behov for det. Dette LED lys er sølvfarvet, har bevægelig flamme og er udstyret med timer. Lyset fungerer med 2 AA-batterier, som skal købes separat. Mere info herunder.

  Stearinlys bringer varme og lys ind i de mørke timer om vinteren og hygge og stemning ind i sommeraftenerne på terrassen. Lykken er at sidde og stirre end i den blafrende flamme. Det kan du længe med dette LED stearinlys. Det er helt naturtro, men det brænder aldrig ned, og det blæser heller ikke ud i let brise. Alligevel kan du næsten ikke se forskel på dette og et almindeligt bloklys på 10 x 10 cm.

  Lys uden brandfare

  Med dette LED stearinlys behøver du ikke være bange for, om du nu har husket at slukke det. For det eneste, der sker, er at det løber tør for batteri. Og det kan du undgå ved at bruge timeren.

   

  Det siger vores kunder om os

  Please, wait...
  /