Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier
Set 134 gange

LED stearinlys m. timer & bevægelig flamme - 7,5 x 15 cm

  Del

  zoom
  LED stearinlys m. timer & bevægelig flamme - 7,5 x 15 cm
  Set 134 gange

  Spred en hyggelig stemning i dit hjem eller på kontoret uden brandrisiko, røg, varme, dryppende stearin, som efterlader grimme pletter på dine møbler, eller skadelig partikeludledning – LED stearinlyset med timer og bevægelig flamme er det sikre alternativ til almindelige stearinlys, når du vil blusse op for hyggen i og omkring dit hjem. Læs videre nedenfor. Læs mere om produktet

  Kr. 79,00
  -0%

  Lagerstatus: På lager og klar til afsendelse

  Føj til huskeseddel
  ELLER
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre

  Spred en hyggelig stemning i dit hjem eller på kontoret uden brandrisiko, røg, varme, dryppende stearin, som efterlader grimme pletter på dine møbler, eller skadelig partikeludledning – LED stearinlyset med timer og bevægelig flamme er det sikre alternativ til almindelige stearinlys, når du vil blusse op for hyggen i og omkring dit hjem. Læs videre nedenfor.

  Autentisk stearinlys uden brandrisiko
  Bedst ved det autentiske LED stearinlys er ikke alene, at du til enhver tid kan forlade det eller komme til at falde i søvn på sofaen med det tændte lys i baggrunden, uden at nogen i hjemmet udsættes for brandfare på grund af lyset, men også at lyset er så naturtro, at du ikke ved første øjekast vil se forskel på LED stearinlyset i sammenligning med et almindeligt stearinlys.

  LED stearinlyset sikrer dig en autentisk blafrende flamme og hyggelig stemning i mange timer, og har endvidere en timer-funktion, som du kan sætte til automatisk at slukke, såfremt du vil spare på batteriet.

  Bliv fri for forurening, partikeludledning og brandfare, når du anvender stearinlys i hjemmet – Det naturtro LED stearinlys er til stor gavn, når du har nysgerrige småbørn eller husdyr i hjemmet, som du gerne vil sikre fri for brandskader.

  Specifikationer
  Dimensioner: 75 x 150 mm
  Farve: hvid
  Materiale: voks
  Batteri: 2 x AA (medfølger ikke) Du kan købe billige batterier her.

  Det siger vores kunder om os

  Please, wait...