Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier
Set 366 gange

LED stearinlys – 3 stk.

  Del

  zoom
  LED stearinlys – 3 stk.
  Set 366 gange

  Dette sæt indeholder 3 LED stearinlys, der klæder hinanden godt. De er smukt udformet af ægte elfenbensfarvet voks og med flimrende LED lys, som skaber en realistisk flammeeffekt. Lysene har forskellige højder. Mere info herunder. Læs mere om produktet

  Kr. 49,00
  -0%

  Lagerstatus: På lager og klar til afsendelse

  Føj til huskeseddel
  ELLER
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre

  Dette sæt indeholder 3 LED stearinlys, der klæder hinanden godt. De er smukt udformet af ægte elfenbensfarvet voks og med flimrende LED lys, som skaber en realistisk flammeeffekt. Lysene har forskellige højder. Mere info herunder.

  De forskellige højder på de 3 LED stearinlys her, gør at, lysene tager sig godt ud samlet i en klynge, på en række eller i anden opstilling. Det lave lys måler 5 cm, det høje lys måler 10 cm, og det midt imellem måler 7 cm. Alle lysene har en diameter på 5 cm.

  Realistisk udseende

  Lysene ser realistiske ud. Ikke alene på grund af den blafrende flammeeffekt, men også fordi de er udstyret med ”smeltet voks” ned ad siderne. Men bare rolig, det er fake og løber ikke ned på dit bord.

  Lysene fungerer ved hjælp af knapcellebatterier, og der er inkluderet tre styk i prisen, så du kan skabe hygge med det samme.

  Det siger vores kunder om os

  Please, wait...
  /