Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier
Set 344 gange

LED lyskæder udendørs - Varm hvid, 40 lys, 6 m

  Del

  zoom
  LED lyskæder udendørs - Varm hvid, 40 lys, 6 m
  Set 344 gange

  Udendørs lyskæder med 40 lys i varmt hvidt skær, fordelt på en 6 meter ledning, er et sikkert hit til enhver sommerfest eller udendørs begivenhed, men især også i juletiden giver lyskæder i havens buske og træer et særligt stemningsfuldt udtryk, der bidrager til juleoplevelsen og skaber lys i den mørke tid. Læs videre nedenfor. Læs mere om produktet

  Kr. 59,00
  -0%

  Lagerstatus: På lager og klar til afsendelse

  Føj til huskeseddel
  ELLER
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre

  Udendørs lyskæder med 40 lys i varmt hvidt skær, fordelt på en 6 meter ledning, er et sikkert hit til enhver sommerfest eller udendørs begivenhed, men især også i juletiden giver lyskæder i havens buske og træer et særligt stemningsfuldt udtryk, der bidrager til juleoplevelsen og skaber lys i den mørke tid. Læs videre nedenfor.

  Lys til alverdens dekorationer i og omkring dit hjem
  LED lyskæden med 40 lys i varmt hvidt skær, fordelt på en 6 meter ledning, skaber den helt rette stemning i den mørke vintertid eller på de sene sommeraftener i og omkring huset, og kan med fordel tages i brug i forbindelse med festlige begivenheder, der bliver holdt på terrassen, i haven eller inde i et festtelt, så festen kan fortsætte, selvom det bliver mørkt.

  Lyskæden er både slidstærk og vandtæt, hvorfor den kan hænge fremme året rundt, uden at tage skade af vejrforhold, så du kan sprede en vidunderlig stemning i udestuen, på altanen eller i haven i årets mørke måneder. Lyskæderne giver lyskæden et simpelt og flot udtryk, når anvendt til alverdens dekorationer, som passer ind i ethvert hjem.

  LED lyskæden til inden- og udendørs brug passer til alt lige fra træet i haven, gelænderet på altanen til rundt om det store juletræ i stuen, men er også særdeles nyttig, når du vil pifte din bordopdækning op ved at dekorere med kæderne på bordet eller hvis du vil skabe en stjernehimmel i dit loft inde i din stue.

  Specifikationer
  Antal pære: 40 (stk. 5 mm)
  Afstand mellem pære: 7,5
  Farve, ledning: grøn
  Længde, ekskl. ledning: 3 meter
  Længde, inkl. ledning: 6 meter
  Vandtæt og slidstærk

  P44 ADAPTER, 230V~50HZ, 4,5V-300MA, 1.35VA, 40LX0.045W

  Det siger vores kunder om os

  Please, wait...
  /