Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier
Set 484 gange

LED lyskæder udendørs - Varm hvid, 240 lys, 21 m

  Del

  zoom
  LED lyskæder udendørs - Varm hvid, 240 lys, 21 m
  Set 484 gange

  LED lyskæden med 240 lys i varmt hvidt skær, fordelt på en 21 meter lang ledning, skaber den helt rette stemning i den mørke vintertid eller på de sene sommeraftener i og omkring huset. Lyskæden kan med fordel anvendes i hverdagen såvel som til fest og højtider, hvad end er fremme på en sen sommeraften eller mørk julemorgen. Læs videre nedenfor. Læs mere om produktet

  Kr. 159,00
  -0%
  Køb 1 159,00 kr./stk.
  Køb 2 149,00 kr./stk. Spar 10,00 kr.
  Køb 4 139,00 kr./stk. Spar 20,00 kr.

  Lagerstatus: På lager og klar til afsendelse

  Føj til huskeseddel
  ELLER
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre

  LED lyskæden med 240 lys i varmt hvidt skær, fordelt på en 21 meter lang ledning, skaber den helt rette stemning i den mørke vintertid eller på de sene sommeraftener i og omkring huset. Lyskæden kan med fordel anvendes i hverdagen såvel som til fest og højtider, hvad end er fremme på en sen sommeraften eller mørk julemorgen. Læs videre nedenfor.

  Udendørs stemning med flotte lyskæder
  Udendørs lyskæder er et sikkert hit til enhver sommerfest eller udendørs begivenhed, men især også i den søde juletid giver lyskæder i havens buske og træer et særligt stemningsfuldt udtryk, der bidrager til juleoplevelsen og skaber lys i den mørke tid.

  Spred en vidunderlig stemning i udestuen, på altanen eller i haven i årets mørke måneder med LED lyskæden til udendørs brug, der giver et varmt hvidt lysskær fra 240 lys på en 21 meter lang ledning, og som passer til alt lige fra træet i haven, gelænderet på altanen til rundt om det store juletræ i stuen.

  Lyskæden er både slidstærk og vandtæt, hvorfor den med fordel kan anvendes i hverdagen såvel som til fest og højtider, uden at tage skade af vejrforhold, hvad end den er fremme på en sen sommeraften eller mørk julemorgen. Lyskæderne giver et flot varmt hvidt lys, der skaber den helt rette stemning, som vil bidrage med hygge i enhver have, terrasse eller stue.

  Specifikationer
  Antal pære: 240 (stk. 5 mm)
  Afstand mellem pære: 7,5
  Farve, ledning: transparant
  Længde, ekskl. ledning: 18 meter
  Længde, inkl. ledning: 21 meter
  Vandtæt og slidstærk

  Bemærk:
  Leveres med grøn ledning

  P44 ADAPTER, 230V~50HZ, 4,5V-300MA, 1.35VA, 40LX0.045W

  Det siger vores kunder om os

  Please, wait...
  /
  thumb