Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier
Set 110 gange

LED Batteri lyskæder indendørs - Varm hvid, 96 lys, 7,7m & timer

  Del

  zoom
  LED Batteri lyskæder indendørs - Varm hvid, 96 lys, 7,7m & timer
  Set 110 gange

  Skab en hyggelig stemning med flotte lyskæde dekorationer i dit hjem. LED lyskæderne til indendørs brug er designet med 96 lys i varmt hvidt skær, som giver en blid og rolig belysning i de mørke vintermåneder, såvel som på sene sommeraftener, så du er i hyggelige omgivelser året rundt. Med timer funktion. Læs videre nedenfor. Læs mere om produktet

  Kr. 79,00
  -0%
  Køb 1 79,00 kr./stk.
  Køb 2 69,00 kr./stk. Spar 10,00 kr.

  Lagerstatus: På lager og klar til afsendelse

  Føj til huskeseddel
  ELLER
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre

  Skab en hyggelig stemning med flotte lyskæde dekorationer i dit hjem. LED lyskæderne til indendørs brug er designet med 96 lys i varmt hvidt skær, som giver en blid og rolig belysning i de mørke vintermåneder, såvel som på sene sommeraftener, så du er i hyggelige omgivelser året rundt. Med timer funktion. Læs videre nedenfor.

  Lun og indbydende stemning
  Med LED lyskæder i dit hjem kan du nemt skabe en hyggelig stemning i mørket. Lyskæderne giver en blid og rolig belysning fra det varme hvide lysskær, som vil pynte omkring juletræet i stuen, såvel som skabe en flot stjernehimmel i loftet inde på børneværelset eller gøre en bordopdækning ekstra mærkværdig, når du får gæster på besøg, hvorfor de er ideelle at have fremme hele året rundt.

  LED lyskæderne til indendørs brug er designet med 96 varme hvide ledr, med en afstand på 7,2 cm mellem hver pære, fordelt på 7,7 meter lang og slank ledning, som giver et flot og livligt udtryk i dit hjem, når anvendt til alverdens dekorationer.

  Timer funktion hvor du kan trykke tænd på kæden og den er så tændt i 6 timer og derefter slukket i 18 timer. Du kan også have den tændt hele tiden. 

  Indhold

  • 1 x LED lyskæde med 96 pærer i varm hvid
  • Kæde farve: transparant
  • Timer funktion: 6 timer tændt og 18 timer slukket.
  • Længde, inkl. ledning: 7,7 meter
  • Batterier: Bruger 3 X AA (medfølger ikke)
  • Kan bruges både indendørs og udendørs. 

  Det siger vores kunder om os

  Please, wait...
  /
  thumb