Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier
Set 185 gange

LED Batteri lyskæder indendørs - Varm hvid, 48 lys, 4 m & timer

  Del

  zoom
  LED Batteri lyskæder indendørs - Varm hvid, 48 lys, 4 m & timer
  Set 185 gange

  Skab en lun og indbydende stemning i dit hjem med LED lyskæder til indendørs brug, der giver et blidt og roligt lysskær fra de 48 lys, som er fordelt på 3,5 meter af den i alt 4 meter lange og spinkle ledning, og som giver et enkelt og stilfuldt udtryk i ethvert hjem. Læs videre nedenfor. Læs mere om produktet

  Kr. 49,00
  -0%
  Køb 1 49,00 kr./stk.
  Køb 2 45,00 kr./stk. Spar 4,00 kr.
  Køb 4 39,00 kr./stk. Spar 10,00 kr.

  Lagerstatus: På lager og klar til afsendelse

  Føj til huskeseddel
  ELLER
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre

  Skab en lun og indbydende stemning i dit hjem med LED lyskæder til indendørs brug, der giver et blidt og roligt lysskær fra de 48 lys, som er fordelt på 3,5 meter af den i alt 4 meter lange og spinkle ledning, og som giver et enkelt og stilfuldt udtryk i ethvert hjem. Læs videre nedenfor.

  Stemning i mørket
  Intet skaber stemning og liv i den mørke tid som belysning med lyskæder. Lysskæret fra LED lyskæderne er blidt og roligt, og kan især skabe den rette stemning i dit hjem i juletiden, men sandelig også på sommerens mange sene aftener, hvor du gerne vil have lidt ekstra hygge omkring dig i dine omgivelser.

  Pift bordopdækning op ved at dekorere med kæderne på bordet, bind dem omkring juletræet eller skab en stjernehimmel i dit loft. LED lyskæden til indendørs brug giver et blødt og roligt lysskær fra de 48 varme hvide LED dioder, som både børn og voksne vil synes om at have i hjemmet. Med en afstand mellem hver pære på 7,5 cm fordelt på 3,5 meter af den i alt 4 meter lange og spinkle ledning, giver lyskæden et simpelt og flot udtryk, når anvendt til alverdens dekorationer. Kører på batteri.

  Timer funktion hvor du kan trykke tænd på kæden og den er så tændt i 6 timer og derefter slukket i 18 timer. Du kan også have den tændt hele tiden. 

  Indhold

  • 1 x LED lyskæde med 48 pære i varm hvid
  • Kæde farve: transparant
  • Timer funktion: 6 timer tændt og 18 timer slukket.
  • Længde: 4 meter
  • Batterier: Bruger 3 X AA (medfølger ikke)
  • Kan bruges både indedørs og udendørs.

  Det siger vores kunder om os

  Please, wait...
  /