Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier
Set 102 gange

LED Batteri lyskæder indendørs - Varm hvid, 20 lys, 2 m

  Del

  zoom
  LED Batteri lyskæder indendørs - Varm hvid, 20 lys, 2 m
  Set 102 gange

  Skab en lun og indbydende stemning i dit hjem med LED lyskæder til indendørs brug, der giver et blidt og roligt lysskær fra de 20 lys, som er fordelt på 2 meter af den i alt 4 meter lange og spinkle ledning, og som giver et enkelt og stilfuldt udtryk i ethvert hjem. Læs videre nedenfor. Læs mere om produktet

  Kr. 25,00
  -0%
  Køb 1 25,00 kr./stk.
  Køb 2 20,00 kr./stk. Spar 5,00 kr.

  Lagerstatus: På lager og klar til afsendelse

  Føj til huskeseddel
  ELLER
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre

  Skab en lun og indbydende stemning i dit hjem med LED lyskæder til indendørs brug, der giver et blidt og roligt lysskær fra de 20 lys, som er fordelt på 2 meter af den i alt 4 meter lange og spinkle ledning, og som giver et enkelt og stilfuldt udtryk i ethvert hjem. Læs videre nedenfor.

  Stemning i mørket
  Intet skaber stemning og liv i den mørke tid som belysning med lyskæder. Lysskæret fra LED lyskæderne er blidt og roligt, og kan især skabe den rette stemning i dit hjem i juletiden, men sandelig også på sommerens mange sene aftener, hvor du gerne vil have lidt ekstra hygge omkring dig i dine omgivelser.

  Pift bordopdækning op ved at dekorere med kæderne på bordet, bind dem omkring juletræet eller skab en stjernehimmel i dit loft. LED lyskæden til indendørs brug giver et blødt og roligt lysskær fra de 20 varme hvide LED dioder, som både børn og voksne vil synes om at have i hjemmet. Med en afstand mellem hver pære på 7,5 cm fordelt på 2 meter af den i alt 2 meter lange og spinkle ledning, giver lyskæden et simpelt og flot udtryk, når anvendt til alverdens dekorationer. Kører på batteri.

  Indhold

  • 1 x LED lyskæde med 20 pære i varm hvid
  • Kæde farve: transparant
  • Længde: 2 meter
  • Batterier: Bruger 3 X AA (medfølger ikke)
  • Kan bruges:  indendørs.

  Det siger vores kunder om os

  Please, wait...
  /