Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier
Set 287 gange

LED Kronelys m. bevægelig flamme & timer (Hvid) - 23 cm

  Del

  zoom
  LED Kronelys m. bevægelig flamme & timer (Hvid) - 23 cm
  Set 287 gange

  Bliv fri for forurening, partikeludledning og brandfare, når du anvender stearinlys i hjemmet – LED kronelyset med timer og bevægelig flamme er det sikre alternativ til almindelige stearinlys, når du vil blusse op for hyggen i eller omkring dit hjem. Læs videre nedenfor. Læs mere om produktet

  Kr. 59,00
  -0%
  Køb 1 59,00 kr./stk.
  Køb 2 45,00 kr./stk. Spar 14,00 kr.
  Køb 4 39,00 kr./stk. Spar 20,00 kr.

  Lagerstatus: På lager og klar til afsendelse

  Føj til huskeseddel
  ELLER
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre

  Bliv fri for forurening, partikeludledning og brandfare, når du anvender stearinlys i hjemmet – LED kronelyset med timer og bevægelig flamme er det sikre alternativ til almindelige stearinlys, når du vil blusse op for hyggen i eller omkring dit hjem. Læs videre nedenfor.

  Autentisk stearinlys uden brandrisiko
  Spred en hyggelig stemning i hjemmet eller på kontoret uden brandrisiko, røg eller varme, dryppende stearin som efterlader grimme pletter på dine møbler eller skadelig partikeludledning. Det naturtro LED kronelys er til stor gavn, når du har nysgerrige småbørn eller husdyr i hjemmet, som du gerne vil sikre fri for brandskader.

  Bedst ved det autentiske LED kronelys er ikke alene, at du til enhver tid kan forlade det eller komme til at falde i søvn på sofaen med det tændte lys i baggrunden, uden at nogen i hjemmet udsættes for brandfare på grund af lyset, men også at lyset er så naturtro, at du ikke ved første øjekast vil se forskel på LED stearinlyset i sammenligning med et almindeligt kronelys.

  LED stearinlyset sikrer dig en autentisk blafrende flamme og hyggelig stemning i mange timer, og har endvidere en timer-funktion, som du kan sætte til automatisk at slukke, såfremt du vil spare på batteriet.

  Specifikationer

  • Dimensioner: 23 cm høj - Diameter: 2 cm
  • Farve: hvid (elfenbensfarvet)
  • Timer funktion 6 timer tændt 18 timer slukket.
  • Materiale: voks
  • Batteri: 3 x AA (medfølger ikke) Du kan købe billige batterier her.

  Det siger vores kunder om os

  Please, wait...
  /