Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier
Set 217 gange

LED clips læselampe til briller - 2 stk

  Del

  zoom
  LED clips læselampe til briller - 2 stk
  Set 217 gange

  Skab en stemning omkring dig, når du dykker ned i din favorit roman, uden at forstyrre din sidemakker på nabohovedpuden eller om bord på flyet, med denne unisex LED clips, der diskret lader dig se i mørke, uden at være til gene for andre mens den er i brug. Læs mere nedenfor. Læs mere om produktet

  Kr. 79,00
  -0%
  Køb 1 79,00 kr./stk.
  Køb 2 59,00 kr./stk. Spar 20,00 kr.

  Lagerstatus: På lager og klar til afsendelse

  Føj til huskeseddel
  ELLER
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre

  Skab en stemning omkring dig, når du dykker ned i din favorit roman, uden at forstyrre din sidemakker på nabohovedpuden eller om bord på flyet, med denne unisex LED clips, der diskret lader dig se i mørke, uden at være til gene for andre mens den er i brug. Læs mere nedenfor.

  Dette læselys giver dig med briller en fantastisk fordel når mørket står på, hvad end det er i de tidlige morgentimer eller sene aftentimer. Ét er at det er unødvendigt at ødelægge dine øjne på dårlig belysning, og at det endda hermed er let at undgå, men andet er at du fremover er i stand til at orientere dig i mørke med dette LED lys, der giver dig en 360 graders belysning på grund af lysets 360 graders rotering rundt på clipsen.

  Denne LED clips er let at fastgøre på dit brillestel, har en tænd/sluk-knap og er praktisk designet til at være bærbar, så du kan have den med dig overalt.

  Tip: LED clipsen kan også nemt anvendes som læselampe til din bog, når ikke du har dine briller på, hvis blot du monterer den i toppen eller på siden af din bog og peger lyset ind mod sidernes indhold.

  Specifikationer

  Indeholder en til hver side af brillen (2 stk)
  Batteridrevet (2 x CR2032 inkluderet)
  Materiale: Plast
  Dimensioner: Ca. 3 x 4 x 2 cm.

  Det siger vores kunder om os

  Please, wait...
  /