Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier

LED bloklys med flamme – 7,5 x 10 cm

  Del

  zoom
  LED bloklys med flamme – 7,5 x 10 cm

  Nu behøver du ikke frygte brandfaren, når du skruer op for hyggen med stearinlys. Dette LED bloklys med flamme ligner et ægte stearinlys, men det sætter ikke ild. Brug det i entréen, stuen eller teenageværelset, ja, hvor som helst. Læs mere om produktet

  Vejl. pris Kr. 49,00

  Vejl. pris kr 59,00

  -17%

  Lagerstatus: *Varen er midlertidigt udsolgt

  Føj til huskeseddel
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre

  Nu behøver du ikke frygte brandfaren, når du skruer op for hyggen med stearinlys. Dette LED bloklys med flamme ligner et ægte stearinlys, men det sætter ikke ild. Brug det i entréen, stuen eller teenageværelset, ja, hvor som helst.

  Når du har tændt for dette LED bloklys, sker der ikke noget ved, at du glemme at slukke det, når du tager hjemmefra, eller når du går i seng – allerhøjst løber det tør for batteri. Så sørg for at have nogle ekstra på lager.

  Evt. kan du sætte timeren til, så lyset slukker automatisk. Lyset virker ved hjælp af to helt almindelige AA-batterier, som skal købes separat.

  Naturtro bloklys

  Lyset er helt realistisk i sin udformning. Det er lavet af voks, og det har blafrende flamme. Det måler 7,5 cm i diameter og har en højde på 10 cm. Men det brænder aldrig ned!

  Har timer funktion og bevægelse flamme. 

  Det siger vores kunder om os

  Please, wait...