Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier
Set 179 gange

LED batteri lyskæde guldtråd - 80 led, 4m

  Del

  zoom
  LED batteri lyskæde guldtråd - 80 led, 4m
  Set 179 gange

  Denne guldfarvede LED lyskæde med 80 pærer skal nok bidrage til den hyggelige stemning – hvad end det er i vinduet til jul, eller det er til have- eller strandpartyet i løbet af sommeren eller sensommeren. Få mere info herunder. Læs mere om produktet

  Kr. 79,00
  -0%

  Lagerstatus: *Varen er midlertidigt udsolgt

  Føj til huskeseddel
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre

  Denne guldfarvede LED lyskæde med 80 pærer skal nok bidrage til den hyggelige stemning – hvad end det er i vinduet til jul, eller det er til have- eller strandpartyet i løbet af sommeren eller sensommeren. Få mere info herunder.

  Hæng denne LED lyskæde på troldegrenen, eller rul den sammen, og læg den i et klart eller farvet glas, og lad den funkle og give hyggelys og stemning. Du kan bruge den overalt, da den ikke skal tilsluttes en stikkontakt, men virker ved hjælp af tre AA-batterier, som skal købes separat.

  LED lyskæde til indendørs brug

  Lyskæden tåler ikke fugt eller frost og er derfor kun egnet til indendørsbrug. Dog kan du godt tage den med ud en tør og varm sommer- eller sensommeraften. Har du kæden i et glas, som før foreslået, kommer der i hvert fald ikke fugt til kæden.

  Kæden måler 4 meter.

   

  Det siger vores kunder om os

  Please, wait...
  /