Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier
Set 334 gange

LED batteri lyskæde guldtråd - 20 led, 1m

    Del

    zoom
    LED batteri lyskæde guldtråd - 20 led, 1m
    Set 334 gange

    Med kun en meter ledning, kan du få plads til denne LED lyskæde næsten alle vegne, hvor du trænger til lidt hygge. Den har 20 pærer, der giver et varmt, stemningsfuldt skær. Kæden er beregnet til indendørsbrug. Mere info herunder. Læs mere om produktet

    Kr. 29,00
    -0%
    Køb 1 29,00 kr./stk.
    Køb 2 27,00 kr./stk. Spar 2,00 kr.
    Køb 4 25,00 kr./stk. Spar 4,00 kr.

    Lagerstatus: På lager og klar til afsendelse

    Føj til huskeseddel
    ELLER
    Beskrivelse
    læs mere læs mindre

    Med kun en meter ledning, kan du få plads til denne LED lyskæde næsten alle vegne, hvor du trænger til lidt hygge. Den har 20 pærer, der giver et varmt, stemningsfuldt skær. Kæden er beregnet til indendørsbrug. Mere info herunder.

    Denne LED lyskæde kan bruge overalt indendørs, da den ikke skal tilsluttes en stikkontakt. Du sætter blot 3 AA-batterier i – de medfølger ikke, men sælges separat – og tænder på knappen. Batteriholderen måler 6 x 3,5 x 13 cm.

    Lyskæde med guldledning

    Ledningen til lyskæden er guldfarvet. Det giver et helt unikt skær, når lysene tændes. Prøv at rulle ledningen sammen og lægge den ned i et glas, og se den smukke effekt.

    Du kan også lægge den tilfældigt rundt i den lille vægreol, så den lyser op og reflekteres i de ting, du har i reolen. Eller hæng den om spejlet i entréen. Kæden kan bruges lige, hvor du har brug for det.

    Længde: 1 meter.

     

    Det siger vores kunder om os

    Please, wait...
    /