Om os Kundeservice
Telefon: 71 99 56 46 Skriv til os: [email protected]

Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier
Set 296 gange

LED batteri lyskæde guldtråd - 20 led, 1m

  Del

  zoom
  LED batteri lyskæde guldtråd - 20 led, 1m
  Set 296 gange

  Med kun en meter ledning, kan du få plads til denne LED lyskæde næsten alle vegne, hvor du trænger til lidt hygge. Den har 20 pærer, der giver et varmt, stemningsfuldt skær. Kæden er beregnet til indendørsbrug. Mere info herunder. Læs mere om produktet

  Kr. 29,00
  -0%
  Køb 1 29,00 kr./stk.
  Køb 2 27,00 kr./stk. Spar 2,00 kr.
  Køb 4 25,00 kr./stk. Spar 4,00 kr.

  Lagerstatus: På lager og klar til afsendelse

  Føj til huskeseddel
  ELLER
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre

  Med kun en meter ledning, kan du få plads til denne LED lyskæde næsten alle vegne, hvor du trænger til lidt hygge. Den har 20 pærer, der giver et varmt, stemningsfuldt skær. Kæden er beregnet til indendørsbrug. Mere info herunder.

  Denne LED lyskæde kan bruge overalt indendørs, da den ikke skal tilsluttes en stikkontakt. Du sætter blot 3 AA-batterier i – de medfølger ikke, men sælges separat – og tænder på knappen. Batteriholderen måler 6 x 3,5 x 13 cm.

  Lyskæde med guldledning

  Ledningen til lyskæden er guldfarvet. Det giver et helt unikt skær, når lysene tændes. Prøv at rulle ledningen sammen og lægge den ned i et glas, og se den smukke effekt.

  Du kan også lægge den tilfældigt rundt i den lille vægreol, så den lyser op og reflekteres i de ting, du har i reolen. Eller hæng den om spejlet i entréen. Kæden kan bruges lige, hvor du har brug for det.

  Længde: 1 meter.

   

  Det siger vores kunder om os

  Please, wait...
  /