Om os Kundeservice
Telefon: 71 99 56 46 Skriv til os: [email protected]

Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier
Set 137 gange

LED batteri lyskæde – 2 m sølvtråd med 40 pærer

  Del

  zoom
  LED batteri lyskæde – 2 m sølvtråd med 40 pærer
  Set 137 gange

  Når du vil lave stemning et sted, hvor der ikke er en stikkontakt i nærheden, er denne LED lyskæde det perfekte valg. Den fungerer nemlig ved hjælp af batterier, der er nemme at montere i den lille batteriholder. Mere info følger. Læs mere om produktet

  Kr. 39,00
  -0%
  Køb 1 39,00 kr./stk.
  Køb 3 35,00 kr./stk. Spar 4,00 kr.
  Køb 6 29,00 kr./stk. Spar 10,00 kr.

  Lagerstatus: På lager og klar til afsendelse

  Føj til huskeseddel
  ELLER
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre

  Når du vil lave stemning et sted, hvor der ikke er en stikkontakt i nærheden, er denne LED lyskæde det perfekte valg. Den fungerer nemlig ved hjælp af batterier, der er nemme at montere i den lille batteriholder. Mere info følger.

  2 meter sølvtråd, 5 mm mellem hver pære og altså 40 pærer i alt kan kun skabe masser af stemning. Du kan bruge den, ligesom du ønsker. Rulle den sammen, lægge den fladt eller hænge den, hvor du synes. Monter de 2 AA-batterier i batteriholderen, tænd på knappen – og bling! Der er lys og stemning. Der medfølger ikke batterier, de skal købes separat.

  Lyskæder – ikke kun til jul

  Mange forbinder lyskæder og jul, men denne lyskæde kan sagtens bruges hele året. I den mørketid til at skabe hyggebelysning og om sommeren til at skabe festbelysning. Kæden er kun beregnet til indendørs brug.

  Det siger vores kunder om os

  Please, wait...
  /