Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier
Set 216 gange

Laptopbord

  Del

  zoom
  Laptopbord
  Set 216 gange

  Gør din hverdag nemmere med det multifunktionelle laptop bord, som du med garanti vil elske at bruge sammen med din bærbar! Når du ofte sidder i sofaen eller i sengen, eller med din bærbar computer i dit skød, da vil du med laptop bordet slippe for ukomfortable stillinger, som kan føre til spændinger i din ryg, nakke og skuldre. Læs videre nedenfor. Læs mere om produktet

  Vejl. pris Kr. 279,00

  Vejl. pris kr 349,00

  -20%

  Lagerstatus: *Varen er midlertidigt udsolgt

  Føj til huskeseddel
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre

  Gør din hverdag nemmere med det multifunktionelle laptop bord, som du med garanti vil elske at bruge sammen med din bærbar! Når du ofte sidder i sofaen eller i sengen, eller med din bærbar computer i dit skød, da vil du med laptop bordet slippe for ukomfortable stillinger, som kan føre til spændinger i din ryg, nakke og skuldre. Læs videre nedenfor.

  Bedre ergonomi og arbejdsstillinger
  I takt med at de bærbare computere er blevet mere og mere udbredte, og i stor grad helt afløser de stationære computere som arbejdsredskab, har det også ført nye problemer med sig, da arbejdsstillingen og ergonomien nemlig ændrer sig markant foran den bærbare sammenlignet med en stationær computer, fordi de bærbare computere naturligvis er fysisk mindre og har en anden placering end de stationære computere.

  Når du ofte sidder foran din bærbare computer kan du risikere at få spændinger og smerter i nakke, skuldre og ryg og måske endda i håndled, fordi du højest sandsynligt sidder i en dårlig eller forkert arbejdsstilling. Krumning i din nakke, når du sidder og kigger nedad på din skærm fremfor fremad, belaster din nakke, skuldre og ryg voldsomt, og især ved mange timers arbejde.

  Laptop bordet er en ideel løsning på dårlige sidde- og arbejdsstillinger foran din bærbare computer, fordi det er udviklet med en topplade, der kan vippes i forskellige vinkler, så du frit kan justere skærmen i en komfortabel vinkel, der tilpasses efter dit personlige behov, alt efter hvor og hvordan du sidder, hvad enten du er i din sofa, seng eller ved dit skrivebord.

  Beskytter mod overophedning
  Som en ekstra bonus får du også forbedret køling af din bærbare computer ved brug af laptop bordet, fordi bordets topplade er særligt designet med riller, som beskytter din bærbare computer mod overophedning, fordi den derved kan få luft mens den er i brug. Det vil helt automatisk reducere computerens arbejdstemperatur, støjniveau og forbedre ydelse og levetid på din bærbar.

  Justerbart og sammenklappeligt
  Bordet er let at justere i 3 forskellige højdeniveauer (ca. 32, 29 og 7 cm i flad position) og at klappe sammen når ikke du har det i brug, skal have det med dig ud af døren eller bare ikke behøver forhøjningen fra bordbenene, mens du sidder ved dit kontorbord.

  LED-lys og musemåtte
  Laptop bordet er udstyret med et indbygget praktisk LED-lys, der er enormt smart i mørke eller til at arbejde bekvemt og diskret, uden behov for at tænde lys derhjemme eller på kontoret, og med en skridsikker måtte til din mus, drikkevarer eller andre genstande.

  Bordet egner sig som et laptop bord til seng, sofa, gulv og kontorbord, men også som en sengebakke til morgenmad.

  Specifikationer
  Dimensioner, støtteoverfladen: ca 55 x 32 cm
  Batteri, LED-lys: 3 x AAA (ikke inkluderet).

  Det siger vores kunder om os

  Please, wait...
  /