Om os Kundeservice
Telefon: 71 99 56 46 Skriv til os: [email protected]

Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier

Laptop board i hvid

  Del

  zoom
  Laptop board i hvid

  Med dette laptop board kan du nemt bruge din bærbare computer på farten – så har du altid et skrivebord liggende på dit skød, når du har brug for det. Denne arbejdsplade kan også bruges som bord til andet end computerarbejde. Læs mere om produktet

  Kr. 199,00
  -0%

  Lagerstatus: *Varen er midlertidigt udsolgt

  Føj til huskeseddel
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre

  Med dette laptop board kan du nemt bruge din bærbare computer på farten – så har du altid et skrivebord liggende på dit skød, når du har brug for det. Denne arbejdsplade kan også bruges som bord til andet end computerarbejde.

  Laptop boardet har en bredde på 59 centimeter og en længde på 40 centimeter og fås i en klar hvid farve. Boardet kan især være smart at benytte, hvis du sidder i sofaen, i bussen eller andre steder, hvor der ikke er et bord i nærheden.

  Skrivebord ved hånden

  Denne computerbakke er til dig, der vil kunne arbejde på din bærbare så komfortabelt som muligt. Bakken har en hård og flad overflade, men en behagelig pude af skum og fleece nedenunder, så den former dig efter dine lår. Derfor har du altid et stabilt og lille skrivebord lige ved hånden, som du kan sidde med i mange timer.

  Den øverste plade er massivt træ. 

  Det siger vores kunder om os

  Please, wait...
  /