Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier

Lammeskind 50 x 85 cm

  Del

  zoom
  Lammeskind 50 x 85 cm

  Der er ikke noget som et hyggeligt lammeskind til at pynte i hjemmet og give dig varmen i de kolde vintermåneder. Et flot lammeskind er den perfekte gave til enhver, du holder af eller til dit eget hjem, når der skal hygges. Læs mere om produktet

  Vejl. pris Kr. 399,00

  Vejl. pris kr 649,00

  -39%

  Lagerstatus: *Varen er midlertidigt udsolgt

  Føj til huskeseddel
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre

  Der er ikke noget som et hyggeligt lammeskind til at pynte i hjemmet og give dig varmen i de kolde vintermåneder. Et flot lammeskind er den perfekte gave til enhver, du holder af eller til dit eget hjem, når der skal hygges.

  Dette lammeskind har en bredde på 50 centimeter og en længde på 85 centimeter. Længden af hårene er 5 centimeter, hvilket giver en lækker blødhed.

  Skaber lidt mere hygge

  Et flot lammeskind vil med det samme give din stue, soveværelset eller teenageværelset en ny hyggelig atmosfære og være fantastisk at sidde på eller op ad, da det holder på varmen, når det bliver koldt udenfor.

  Skindet kan bruges på alle mulige måder – både på gulvtæppet, som pynt, til at polstre møblerne og meget mere. Det kan være den perfekte gave til enhver, der kan lide indretning, eller som du tænker, godt kunne trænge til lidt ekstra hygge.

  Det siger vores kunder om os

  Please, wait...
  /