Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier
Set 195 gange

Lågholder til 10 låg

  Del

  zoom
  Lågholder til 10 låg
  Set 195 gange

  Undgå rod I køkkenskabet med denne lågholder. Den holder orden på dine låg til gryder, potter og pander, så de ikke roder rundt hulter til bulter. Sætter du dem i størrelsesorden, bliver det også nemmere at finde rigtige låg. Læs mere om produktet

  Kr. 59,00
  -0%

  Lagerstatus: På lager og klar til afsendelse

  Føj til huskeseddel
  ELLER
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre

  Undgå rod I køkkenskabet med denne lågholder. Den holder orden på dine låg til gryder, potter og pander, så de ikke roder rundt hulter til bulter. Sætter du dem i størrelsesorden, bliver det også nemmere at finde rigtige låg.

  Er du træt af altid at få fat i det forkerte låg og ikke at kunne finde det rigtige? Denne lågholder holder orden på dine låg.

  Alsidig lågholder

  Faktisk kan den også holde orden på dine underkopper, sidetallerkener, smørebrætter eller andre ”flade” genstande. Den har plads til 10 stk.

  Du kan også bruge den, når du vasker op. Sæt lågene, tallerkenerne, eller hvad det nu er i lågholderen til tørre eller afdrypning, inden de skal under behandling med viskestykket.

  Holderen er lavet af hvid metalwire og måler 24,5 x 7 x 6 cm, så det er ikke meget plads, du behøver for at få plads til den i skabet eller på køkkenbordet.

  Det siger vores kunder om os

  Please, wait...
  /