Læsebriller med LED lys

Læsebriller med LED lys

Læsebriller med LED lys

49,00 kr.

Out of stock

49,00 kr.

Smarte læsebriller med indbygget lys. Perfekt til feks. læsning, syning, reparation af bilen, elektronik og andre præcisions hobbyer. Bruger du læsebriller når du feks. læser, syer eller hygger med en hobby? Så ved du, at det nogen gange kan være svært at se ordentligt når det bliver mørkt. Læs mere nedenfor.

Ryd
x
Få besked når varen igen er på lager
Dag-til-dag levering
Gratis v/køb over 395*
365 dages returret*
Ingen skjulte abonnementer
100% prisgaranti
Tusinder af glade kunder

Beskrivelse

Men med disse super smarte læsebriller til både mænd og kvinder, så kan du nu få alt det lys du behøver uden, at skulle sidde præcis under en skarp lampe. For brillerne har et par praktiske LED lamper indbygget i hver side af brillerne. Brillerne er flotte og designet i et moderne look.

LED lyset er klart og skarpt og giver dig et fantastisk lys. Dette er perfekt til mange forskellige præcisions hobbyer, syning eller til reparationer af ting, hvor det ikke er muligt at få ordentligt lys. Men hvor brillerne rigtig kommer til sin ret er når du vil læse i feks. en bog eller et magasin. Det kunne feks. være i soveværelset,  i den stearinoplyste stue eller på bagsædet af bilen.

Brillerne anvender små batterier, som medfølger. Læsebrillerne fås i forskellige styrker: Vælg styrke inden du bestiller

Features

  • Læsebriller med LED
  • Gender: UNISEX (mænd/kvinder)
  • Perfekt til: Nattelæsning, præcisions hobbyer og reparationer
  • 4 x batterier forudinstalleret i brillen
  • Fås i styrke: +1.0 / +1.5 / +2.0 / +2.5 / +3.0/ +3.5/+4.0
  • Sælges assorteret i farverne

Yderligere information

Vægt N/A
Brillestyrke

, , , , , ,