Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier
Set 143 gange

Læsebord til seng

  Del

  zoom
  Læsebord til seng
  Set 143 gange

  Læs i sengen eller andre steder uden bord ved at anvende dette fold- og justerbare læsebord til seng. Det er superpraktisk, til en slap af-dag i sengen eller på sofaen, eller hvis du er syg og sengeliggende. Mere info herunder. Læs mere om produktet

  Kr. 299,00
  -0%

  Lagerstatus: På lager og klar til afsendelse

  Føj til huskeseddel
  ELLER
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre

  Læs i sengen eller andre steder uden bord ved at anvende dette fold- og justerbare læsebord til seng. Det er superpraktisk, til en slap af-dag i sengen eller på sofaen, eller hvis du er syg og sengeliggende. Mere info herunder.

  Skal læsningen foregå i sengen, uden at du bliver træt i armene af at holde bladet eller tabletten, så er dette læsebord lige noget for dig.

  Foldbart og justerbart

  Bakken til bogen kan justeres i fire forskellige, skrå positioner, så den passer til din sidde- eller liggestilling. Den har en kant forneden, så bogen eller tabletten ikke glider ned, men bliver i læsehøjde.

  Hele enheden kan slås sammen så den fylder minimalt, når den ikke er i brug, eller når den skal lægges til side, hvis du skal have en velfortjent lur. Perfekt til både børn og voksne.

  Bordet har PVC-bakke og hvidlakeret stel.

  Det siger vores kunder om os

  Please, wait...
  /