Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier
Set 322 gange

Lændestøtte – Til tunge løft

  Del

  zoom
  Lændestøtte – Til tunge løft
  Set 322 gange

  Beskyt din ryg og lænd, og forbedr din kropsholdning med InnovaGoods lændestøtte til tunge løft. Det både retter op på skader, du måske allerede har fået, og støtter, så du ikke får (nye) skader. Læs mere om produktet herunder. Læs mere om produktet

  Kr. 199,00
  -0%

  * Påkrævede felter

  Lagerstatus: På lager og klar til afsendelse *Varen er midlertidigt udsolgt

  Føj til huskeseddel
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre

  Beskyt din ryg og lænd, og forbedr din kropsholdning med InnovaGoods lændestøtte til tunge løft. Det både retter op på skader, du måske allerede har fået, og støtter, så du ikke får (nye) skader. Læs mere om produktet herunder.

  Dette elastiske bælte fra InnovaGoods er perfekt til dig, der dyrker styrketræning eller anden fitness, og til dig, der arbejder med et håndværk med tunge løft og vrid til dagligt. Det er nemt at spænde rundt om lænden og spænde tilpas stramt med velcrolukningen.

  Forstærker og giver korrekt kropsholdning

  Lændestøtten har indvendige stænger med forstærkning, der både giver støtte til din lænd og ryg og sørger for, at du holder den korrekte kropsholdning.

  Bæltet er åndbart og kan vaskes i hånden. Det er fremstillet af 65 % neopren, 20 % polyester og 15 % elastan. Det måler ca. 26 cm i bredden og fås i 4 længder

  • Medium – 115 cm
  • Large – 124 cm
  • X-Large – 135 cm

  Det siger vores kunder om os

  Please, wait...
  /