Om os Kundeservice
Telefon: 71 99 56 46 Skriv til os: [email protected]

Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier
Set 110 gange

Kreditkortholder med RFID-beskyttelse – Sort

  Del

  zoom
  Kreditkortholder med RFID-beskyttelse – Sort
  Set 110 gange

  Denne kreditkortholder er med RFID beskyttelse, så du ikke får stjålet dine personlige oplysninger på dine kreditkort, hvis en identitetstyv scanner din lomme. Holderen har GSA-certificering og er lavet af rustfrit stål. Læs mere om produktet

  Kr. 99,00
  -0%

  Lagerstatus: *Varen er midlertidigt udsolgt

  Føj til huskeseddel
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre

  Denne kreditkortholder er med RFID beskyttelse, så du ikke får stjålet dine personlige oplysninger på dine kreditkort, hvis en identitetstyv scanner din lomme. Holderen har GSA-certificering og er lavet af rustfrit stål.

  Udvendig ligner den en klassisk tegnebog eller kreditkortholder i et flot, sort læderlook. Men tag endelig ikke fejl. Vil du være sikker på ikke at få stjålet dine betalingsoplysninger, når du er i byen at handle eller feste, så er det denne kreditkortholder med RFID-beskyttelse, du skal have.

  Hvad er RFID?

  RFID står for Radio Frekvens Identifikation. Det er en teknologi, der bl.a. bliver brugt i chippen på dine betalingskort, så hæveautomaten eller kortlæseren i butikken kan genkende dine oplysninger.

  Hvis man har en scanner, der kan afkode disse RFID-tags, kan man altså tilegne sig dine oplysninger fra dit kort, hvis du f.eks. har det liggende i lommen, og så anvende dem til at bruge pengene på din konto.

  Materiale: Rustfrit stål og PU
  Str.: 6 x 9,5 cm.

  Køb i dag, og beskyt dine oplysninger.

  Det siger vores kunder om os

  Please, wait...
  /