Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier

Kradsetræ til katte

  Del

  zoom
  Kradsetræ til katte
  ID nr.: 2928

  Gør din kat glad, og undgå kedelige kradsemærker i dine møbler og på tapeter med dette kradsetræ. Det har en god solid base, så det ikke vælter – også fordi din kat er nødt til at stå på basen for at nå kradsetræet, hvilket giver ekstra ballast fra kattens vægt. Læs mere om produktet

  Vejl. pris Kr. 99,00

  Vejl. pris kr 149,00

  -34%

  Lagerstatus: *Varen er midlertidigt udsolgt

  Føj til huskeseddel
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre

  Gør din kat glad, og undgå kedelige kradsemærker i dine møbler og på tapeter med dette kradsetræ. Det har en god solid base, så det ikke vælter – også fordi din kat er nødt til at stå på basen for at nå kradsetræet, hvilket giver ekstra ballast fra kattens vægt.

  Kradsetræet er lavet af naturlige materialer. Selve søjlen som katten hvæsser kløer i, er dækket med sisalreb, som gør det attraktivt for katten at kradse i. Mere attraktivt end din lædersofa eller tapetet.

  Kradsetræ med legetøj

  Katte er legesyge så for at gøre kradsetræet endnu mere interessant, hænger der en lille bold i toppen af søjlen. Bolden rasler, når katten slår til den med poten.

  Neutralt kradsetræ

  For at få kradsetræet til at se så naturligt ud som muligt i din stue eller entre er det holdt i en naturlig beige farve og i en moderat størrelse – 30 x 30 cm med en søjlehøjde på ca. 35 cm.

  Det siger vores kunder om os

  Please, wait...