Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier
Set 5615 gange

KoolDown Mini Aircondition – Air Cooler Ventilator til Hjemmet

  Del

  zoom
  KoolDown Mini Aircondition – Air Cooler Ventilator til Hjemmet
  Set 5615 gange
  ID nr.: 3149

  KoolDown Mini Aircondition er den perfekte løsning til de varme sommerdage. Den populære mini aircon til hjemmet sørger for nemt og hurtigt at køle temperaturen ned, så du atter kan nyde tilværelsen i dit hjem. Air cooleren er nem at bruge og kræver ingen opsætning. Med andre ord er den klar til brug så snart du modtager den. Nemmere bliver det ikke! Læs mere om produktet

  Vejl. pris Kr. 299,00

  Vejl. pris kr 499,00

  -40%

  Lagerstatus: *Varen er midlertidigt udsolgt

  Føj til huskeseddel
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre

  KoolDown Mini Aircondition er den perfekte løsning til de varme sommerdage. Den populære mini aircon til hjemmet sørger for nemt og hurtigt at køle temperaturen ned, så du atter kan nyde tilværelsen i dit hjem. Air cooleren er nem at bruge og kræver ingen opsætning. Med andre ord er den klar til brug så snart du modtager den. Nemmere bliver det ikke!


  Køl hurtigt og nemt ned med en KoolDown Mini Aircondition til hjemmet! 

  ** Vi har også stadig den oprindelige KoolDown på lager - se HER **

  Varmen i hjemmet kan hurtigt blive ulidelig, når solen står på. Derfor er vi stolte af at kunne præsentere den populære KoolDown mini aircon som hjælper dig igennem sommerens hede dage. Slut med søvnløse nætter grundet varmen – KoolDown mini aircon er det perfekte valg til at køle dig ned i soveværelset.

  Nyder du solens varme udenfor - enten derhjemme eller i sommerhuset eller på campingferien og har brug for en pause fra varmen, så går du simpelthen bare ind og lukker døren og tænder din air cooler. Derved hjælper air cooleren dig til at blive kølet af igen :) 

  KoolDown mini aircon køler den varme luft ved at trække den ind i anlægget og gennem fordampningsvandfilteret, hvorefter den puster det ud som kølig og fugtig luft. Vandtanken indeholder ca. 0.5 L vand, som kan holde i op til 8 timer. Airconditionanlægget har justerbare luftventiler, så du kan få glæde af luften dér, hvor du har behov for det.

  KoolDown mini aircon er et af vores absolut bedste produkter, og det er med god grund. Vores kunder er vilde med kvaliteten og den lave pris. Der kræves ingen kompliceret opsætning, og prisen på denne mini aircondition findes ikke bedre andetsteds.

  Aldrig har det været nemmere at blive kølet af i soveværelset eller på kontoret!

  Et rart indeklima er alfa og omega i ethvert hjem. Vi er derfor stolte af at kunne tilbyde vores kunder denne KoolDown mini aircon til en yderst fordelagtig pris. Vores mål for denne sommer er, at alle vores kunder får muligheden for at få køling i alt lige fra soveværelset til kontoret, så det er rart at opholde sig i hjemmet.

  • Lynhurtig nedkøling når du har mest brug for det.
  • Stil den på bordet, skrivebordet eller vindueskarmen – mulighederne er mange.
  • Nem og hurtig opsætning – ventilatoren er i gang på under 2 minutter.
  • Du finder ikke en mini ventilator i denne kvalitet andetsteds til prisen.
  • Vores bedst solgte produkter i 2019 og 2020
  • Denne 2021 modellen er en opdateret version på markedet

  Tag KoolDown mobil aircondition med dig overalt!

  En af de absolut største fordele ved KoolDown mini aircon er den mobile anvendelighed. Du kan tage den med hvor end du skal hen. Derfor kan den bruges på kontoret, soveværelset, stuen og sågar campingvognen. Du fylder blot vand i, så sørger KoolDown mini air cooleren for at køle luften ned, så indeklimaet atter bliver rart at færdes i.

  Specifikationer:

  • Har 3 niveauer for styrke
  • Kan skifte farve efter ønsker og behov
  • USB-port (passer i en mobil væglader) – kabel medfølger adapter medfølger ikke
  • Produktet bruger ikke batterier!

  Adapter kan købes her

  Please, wait...
  /