Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier
Set 3766 gange

KoolDown Mini Aircondition – Air Cooler Ventilator til Hjemmet

  Del

  zoom
  KoolDown Mini Aircondition – Air Cooler Ventilator til Hjemmet
  Set 3766 gange

  KoolDown Mini Aircondition er den perfekte løsning til de varme sommerdage. Den populære ventilator til hjemmet sørger for nemt og hurtigt at køle temperaturen ned, så du atter kan nyde tilværelsen i dit hjem. Luftkøleren er nem at bruge og kræver ingen opsætning. Med andre ord er den klar til brug så snart du modtager den. Nemmere bliver det ikke! Læs mere om produktet

  Vejl. pris Kr. 349,00

  Vejl. pris kr 499,00

  -30%
  Køb 1 349,00 kr./stk.
  Køb 2 329,00 kr./stk. Spar 20,00 kr.
  Køb 3 299,00 kr./stk. Spar 50,00 kr.

  Lagerstatus: Leveringstid: 8-10 hverdage.

  Føj til huskeseddel
  ELLER
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre

  KoolDown Mini Aircondition er den perfekte løsning til de varme sommerdage. Den populære ventilator til hjemmet sørger for nemt og hurtigt at køle temperaturen ned, så du atter kan nyde tilværelsen i dit hjem. Luftkøleren er nem at bruge og kræver ingen opsætning. Med andre ord er den klar til brug så snart du modtager den. Nemmere bliver det ikke!


  Køl hurtigt og nemt hjemmet med KoolDown Mini Aircondition til hjemmet!

  Varmen i hjemmet kan hurtigt blive ulidelig, når solen står på. Derfor er vi stolte af at kunne præsentere den populære KoolDown aircondition, som hjælper dig igennem sommerens hede dage. Slut med søvnløse nætter grundet varmen – KoolDown mini aircon er det perfekte valg til at køle soveværelset ned. 

  KoolDown mini aircondition køler den varme luft ved at trække den ind i anlægget og gennem fordampningsvandfilteret, hvorefter den puster det ud som kølig og fugtig luft. Vandtanken indeholder ca. 0.5 L vand, som kan holde i op til 8 timer. Airconditionanlægget har justerbare luftventiler, så du kan få glæde af luften dér, hvor du har behov for det.

  KoolDown er et af vores absolut bedste produkter, og det er med god grund. Vores kunder er vilde med kvaliteten og den lave pris. Der kræves ingen kompliceret opsætning, og prisen på denne mini aircondition findes ikke bedre andetsteds.

  Aldrig har det været nemmere at køle soveværelset eller kontoret ned!

  Et rart indeklima er alfa og omega i ethvert hjem. Vi er derfor stolte af at kunne tilbyde vores kunder denne KoolDown luftkøler til en yderst fordelagtig pris. Vores mål for denne sommer er, at alle vores kunder får muligheden for at køle alt lige fra soveværelset til kontoret ned, så det er rart at opholde sig i hjemmet.

  • Lynhurtig køling af det rum, du ønsker at køle ned.
  • Stil den på bordet, skrivebordet eller vindueskarmen – mulighederne er mange.
  • Nem og hurtig opsætning – ventilatoren er i gang på under 2 minutter.
  • Du finder ikke en mini ventilator i denne kvalitet andetsteds til prisen.
  • Vores bedst solgte produkter i 2019

  Tag KoolDown mobil aircondition med dig overalt!

  En af de absolut største fordele ved KoolDown er den mobile anvendelighed. Du kan tage den med hvor end du skal hen. Derfor kan den bruges på kontoret, soveværelset, stuen og sågar campingvognen. Du fylder blot vand i, så sørger KoolDown mini aircondition for at køle luften ned, så indeklimaet atter bliver rart at færdes i.

  Specifikationer:

  • Har 3 niveauer for styrke
  • Kan skifte farve efter ønsker og behov
  • USB-port (passer i en mobil væglader) – kabel medfølger adapter medfølger ikke
  • Produktet bruger ikke batterier!
  Adapter kan købes her

  Det siger vores kunder om os

  Please, wait...
  /