Kategorier

Alle Kategorier   Alle Kategorier
Set 932 gange

Konturmåler – Perfekt til byggeprojektet!

  Del

  zoom
  Konturmåler – Perfekt til byggeprojektet!
  Set 932 gange

  Står du midt i et større byggeprojekt og har brug for det perfekte redskab til at færdiggøre arbejdet? Så vil denne konturmåler med garanti være behjælpelig! Læs mere om produktet

  Kr. 149,00
  -0%
  Køb 1 149,00 kr./stk.
  Køb 2 129,00 kr./stk. Spar 20,00 kr.

  Lagerstatus: På lager og klar til afsendelse

  Føj til huskeseddel
  ELLER
  Beskrivelse
  læs mere læs mindre

  Står du midt i et større byggeprojekt og har brug for det perfekte redskab til at færdiggøre arbejdet? Så vil denne konturmåler med garanti være behjælpelig!

  Med denne konturmåler kan du nemt og hurtigt måle, hvorledes dit nye gulv skal lægges. Når der skal lægges gulv, er der nemlig en masse ting, der skal tages højde for. Et eksempel på dette er eventuelle rør, dørlister og andet fast inventar i boligen. Når gulvet skal lægges, er det vigtigt, at det bliver lagt i forhold til de faste elementer, der måtte være i boligen. Dette kan være svært at måle af med kun en målestav. Af denne grund er konturmåleren blevet det foretrukne hjælpemiddel.

  Konturmåleren gør hele dit byggeprojekt nemmere!

  Med konturmåleren kan du nemt finde ud af, hvordan dit gulv skal lægges i forhold til inventaret i boligen. Måleren fungerer på den måde, at du forsigtigt lægger den op til røret eller gulvlisten og dermed kreerer den de nøjagtige konturer af de mål, som gulvet skal lægges i forhold til. Når du har det rigtige mønster af eksempelvis røret, kan du skitsere dette på din gulvplade eller gulvflise, således at der kan gives plads til boligens faste inventar. Dette er en enorm smart måde at komme eventuelle komplikationer med forkerte mål i forkøbet. 

  Få de præcise mål med denne konturmåler

  På denne konturmåler finder du også en lineal, der kan give dig de præcise mål af eksempelvis det rør, som dit gulv skal give plads til. Dette er en super anvendelig detalje, som er med til at gøre dit byggeprojekt meget nemmere. Du kan bruge konturmåleren til et væld af forskellige projekter og endda også, hvis du skal støbe særlige beskyttelseslag omkring eksempelvis et rør, der løber lodret ned af væggen i din bolig. Du kan med denne måler altid være sikker på at få de korrekte mål, som du derefter kan bruge til at skitsere, hvorledes dit projekt skal tage sig ud samt tage højde for eventuelle rør, ledninger og gulvlister. 

  Står du midt i et byggeprojekt kan vi herfra kun anbefale dig at gøre brug af denne konturmåler. Vi kan garantere for, at dit projekt bliver meget nemmere, når du hurtigere kan skrive de eksakte mål ned med denne præcise måler. 

  Det siger vores kunder om os

  Please, wait...
  /